İnternetim Var Ama Ünlem Var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows Ayarları / Ağ ve İnternet / Durum bu konuma gidip önce Ağ sorun gidericisi kısmını deneyin işe yaramaz ise en altta Ağ sıfırlama kısmını deneyin.

KS

Mustafa Üstünel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows Ayarları Nerede Bulamadımda Windows 8.1 Pro Nereden Bakıcam

KS

Mustafa Üstünel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başlata Ayarlar Yazınca Bilgisayar Ayarları Diyor Windows Uptade Ayarları Diyor Gelişmiş Sistem AYarları Diyor Ve Güç Ve Uyku Falanda Diyor Hangisi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tamam sadece şunu yapın böyle uzayacak yoksa. Ağ bağlantınızın simgesine sağ tıklayın sorun gider deyin. İşlem başlatın işe yaramaz ise aşağıdaki ikinci yöntemi uygulayın.
Önce anakartınızın sitesinden LAN yani ağ aygıtı için gerekli sürücüyü indirin ve sonrasında Aygıt yöneticisini açın Ağ bağdaştırıcıları kısmından ağ kartınıza sağ tıklayın cihazı kaldır deyin ve sonrasında işlem tamamlanınca sistemi yeniden başlatın ve indirdiğiniz sürücürü kurun ve sistemi tekrar yeniden başlatın.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Onunla alakası yok sadece uzun sürecek diye söyledim. Ağ bağdaştırıcıları altında olur Intel yada Realtek olur genelde adı onu sağ tıklayıp kaldır dersiniz ama öncesinde ağ sürücünüzü anakartınızın sitesinden indirin ki sonrasında net olmayabilir kaldır dediğinizde.

KS

Mustafa Üstünel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi Şimdi En İşe Yarayacak Yöntem Nedir Onu Bana Söyleyebilirmisin Birde Nereden Girebiliceğimi Söyle Abi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ya gerçekten hiç mi Windows kullanmadın diye düşünmeye başladım. K.bakma ama net ve açıkça anlattım neresini anlamadın bende bunu anlamadım. En basit haliyle anlatıyorum.

1. Anakartınızın modeli ne ise ona bakın kutusunda yazar. Örneğin; MSI B450 Gamin Plus / ASUS PRIME X470 PRO yada MSI B360 Gaming Plus gibi gibi bir şey yazar.
  2. Bu adı yazın ve sonuna Support yazıp Google üzerinde aratın. ÖrneğinMSI B450 Gamin Plus Support gibi.
  3. Markanın kendi sitesinin olduğu adrese girin genelde ilk sayfa olur. Siteye girince Driver sekmesine tıklayın ve alt kısımda Select kısmından işletim sisteminizi seçin. Eğer Windows 8.1 yoksa o zaman sürücünüz Windows 8.1 için uyumsuzdur ve ünlem bu yüzden vardır. Bu durumda Windows 10 kurmanız gerek yani format atmanız gerekir sisteme. Eğer işletim sisteminiz varsa LAN Driver kısmından internet ağ sürücünüzü indirin.
  4. Daha sonra Başlata Aygıt Yöneticisi yazın ve çalıştırın.
  5. Aygıt Yöneticisi çalışınca açılan pencerede Ağ bağdaştırıcıları kısmına çift tıklayın Intel yada Realtek diye geçen ağ sürücünüze sağ tıklayıp Cihazı kaldır deyin ve açılan ufak pencerede Bu cihazın sürücü yazılımını sil kutusunu işaretleyip Kaldır deyin ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.
  6. Daha sonra sistemi yeniden başlatın ve indiriğiniz sürücüyü kurun ve tekrar yeniden başlatıp sonucu kontrol edin.

KS

Mustafa Üstünel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi Birde Ek Bilgi Veriyi mBenim Eskiden Böyle Dğeildi Modemimiz Bozuldu Yen İModem ALdık Sonrada Böyle Oldu. =Ek Bilgi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tamamda yeni modemin tanınmasıda işletim sistemi uyumu gerektirir yani bence Windows 10 'a geçersen hiçbir sorunun kalmaz.

KS

Mustafa Üstünel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi Geçersem Eğer PC Formatlı Olucak Değilmi

Abi Bu Arada Uğraştırdığım İçinde Özür Dilerim Anlayamıyorumda Bazı Şeyleri

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri