internetin donanaıma bağlı gitmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmodahl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Tekrardan merhabalar belki hatırlarsınız ethernet bağlı internet yok diye bir konu daha açmıştım o sorunu şöyle çözmüştüm internet kablosunu yeniledim format attım (ki gerek yokmuş) neyse açtım bilgisayarı yine yok kafayı yiyecektim sonra türknetten teknik bilgilere baktım modeme vdsl geliyor ama hat adsl olarak açılmış bundan dolayı modem adsl olarak kurulmuş ondan sonra gittim modemi resetledim vdsl kurdum sorun düzeldi ancak şuan farklı bir sorunla karşılaştım  bilgisayara belli bir süre 23 mbps hız geliyor ardından bir anda hız 0.20 mbps ye kadar düşüyor ancak ping normal değerde  upload hızı da normal değerde anlamadığım konu bu modemin arayüzüne giriyorum bakıyorum modeme 23mbps geliyor ancak bilgisayara 0.20 geliyor modemi kapatıp tekrar başlatınca bilgisayara gelen hız tekrardan 23 mpbs ye çıkıyor ancak ben bunun donanım bazlı olduğunu düşünüyorum anakart ethernet soketinde bir problem olabilirmi ? sizce  bu neyden kaynaklanıyor olabilir ?

KS

mmodahl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
arkadaşlar sorun modemden kaynaklıymış türknetten gelip altyapıma bakıldı herhangi bir sorun çıkmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri