İphone 11 taksit ve nereden alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar iphone 11 almak istiyorum ama  bir kaç site baktımda taksit yapan site bulamadım taksitle satan var mı yardımcı olurmusunuz taksitle almak istiyorumda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İncehesap sitesinde bu tarz bir yazı gördüm. Sanırım Devlet BABA yine taksitlere el atmış. "Yasal Mevzuat gereğince telekomünikasyon alımlarında taksit uygulanamamaktadır. Ancak ticari kartınızı kullanarak 12 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz."

Bir kaç sitede MediaMarkt örneğin 3 ay taksit yazıyor 3500 TL üzerindeki cihazlara. Ayrıca kredili telefon satışı yapıyorlar genel olarak sadece Vatan Bilgisayar firması bunlardan birisi.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ayrıca kredili telefon satışı yapıyorlar genel olarak sadece Vatan Bilgisayar firması bunlardan b
hocam benim şimdi ticari kartım var babadan alacağım onla hepsiburada gibi yerlerden felan 6 yada 12 taksitle alabilirmiyim faizsiz var mı bilginiz öle bir yer varsa yada link atarmısnız hemen alım iphone 11

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bakıp peşin fiyatına taksit yapan bir site bulursam link atarım. Telefonun kaç GB ve hangi versiyonunu alacaksınız? Önemsiz ise sadece Iphone 11 modellere bakacağım.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bakıp peşin fiyatına taksit yapan bir site bulursam link atarım. Telefonun kaç GB ve hangi versiyonunu alacaksınız? Önemsiz ise sadece Iphone 11 modellere bakacağım.

hocam iphone 11 siyah 64 gb alacağım

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İndirim olur mu bilemem ki olsa bile yarın zaten 19 Mayıs yani olursa yarın belki olur ama olan sitelerde de peşin fiyatına taksitli alışveriş seçeneği olur mu bilemiyorum.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İndirim olur mu bilemem ki olsa bile yarın zaten 19 Mayıs yani olursa yarın belki olur ama olan sitelerde de peşin fiyatına taksitli alışveriş seçeneği olur mu bilemiyorum.
hocam hepsiburada,media markt gibi yerlerde sanırım ticari bile olsa taksit değil mi arçelikte var mesela

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Arçelik yada BEKO mağazalarından alın işte. Gayet bilindik yerler.

teşekkürler ordan alacağım zaten ama bir umut belki amazon  stock yenilerse diye yarını bekleyeceğim amazon olunca 100-200 tl fazla olsada veriyorum kafam rahat oluyor hiç değilse

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Amazon firmasının taksit seçeneklerini göremiyorum satın alma işleminde çıkıyor sadece o yüzden onu siz kontrol edin.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Amazon firmasının taksit seçeneklerini göremiyorum satın alma işleminde çıkıyor sadece o yüzden onu siz kontrol edin.

tamamdır teşekkür ederim isterseniz konuyu kitleyin bir sıkıntı yaşarsam zaten yeni konu açarım size kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri