Merhaba arkadaşlar iphone 11 almak istiyorum ama bir kaç site baktımda taksit yapan site bulamadım taksitle satan var mı yardımcı olurmusunuz taksitle almak istiyorumda
ötenazi' Alıntı:N11'de 3-6-9-12 ay taksit seçenekleri var, satıcının istastikleri güzel.
Apple iPhone 11 64 GB - N11
hocam benim şimdi ticari kartım var babadan alacağım onla hepsiburada gibi yerlerden felan 6 yada 12 taksitle alabilirmiyim faizsiz var mı bilginiz öle bir yer varsa yada link atarmısnız hemen alım iphone 11ugur.gozaydin' Alıntı:Ayrıca kredili telefon satışı yapıyorlar genel olarak sadece Vatan Bilgisayar firması bunlardan b
ugur.gozaydin' Alıntı:Bakıp peşin fiyatına taksit yapan bir site bulursam link atarım. Telefonun kaç GB ve hangi versiyonunu alacaksınız? Önemsiz ise sadece Iphone 11 modellere bakacağım.
ugur.gozaydin' Alıntı:iPhone 11 64GB - 7.249 TL , iPhone 11 64GB - 7.249 TL BEKO ve Arçelik mağazasında peşin fiyatına taksit var.
hocam hepsiburada,media markt gibi yerlerde sanırım ticari bile olsa taksit değil mi arçelikte var meselaugur.gozaydin' Alıntı:İndirim olur mu bilemem ki olsa bile yarın zaten 19 Mayıs yani olursa yarın belki olur ama olan sitelerde de peşin fiyatına taksitli alışveriş seçeneği olur mu bilemiyorum.
ugur.gozaydin' Alıntı:Taksit var hepsiburada vs. gibi yerlerde ticari karta ama genelde peşin fiyatına değil faizli.
ugur.gozaydin' Alıntı:Arçelik yada BEKO mağazalarından alın işte. Gayet bilindik yerler.
ugur.gozaydin' Alıntı:Amazon firmasının taksit seçeneklerini göremiyorum satın alma işleminde çıkıyor sadece o yüzden onu siz kontrol edin.