IPS 24 inc fhd 5k Monitör

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Merhaba Hocalarım bir konu açmıştım fakat bir türlü kendime uygun monitör bulamadım isteklerim araştırdıkça değişti
Ghosting ölü pixel sorunu olmayan 5 bin tl civarı monitör bakıyorum genelde oyun oynuyorum.
curved istiyordum fakat hem fiyarları hemde va panel istemediğim için vazgeçtim(?)

240 hz olması beni kendine çekti fakat 1 ms gtg mi mprt mi bulamadım sizce nasıl

1 ms gtg olduğu için önerildi

yorumlarınızı alırım

Ekstra önerisi olan ve yardım edecek varsa sevinirim

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Çok ayrıntısına bakmadım alacak olsaydım dell 24.5 alırdım. MSI severim ama monitörlerinde çok fazla sorun yaşayana denk geldim internette.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Merhaba Hocalarım bir konu açmıştım fakat bir türlü kendime uygun monitör bulamadım isteklerim araştırdıkça değişti
Ghosting ölü pixel sorunu olmayan 5 bin tl civarı monitör bakıyorum genelde oyun oynuyorum.
curved istiyordum fakat hem fiyarları hemde va panel istemediğim için vazgeçtim(?)

240 hz olması beni kendine çekti fakat 1 ms gtg mi mprt mi bulamadım sizce nasıl

1 ms gtg olduğu için önerildi

yorumlarınızı alırım

Ekstra önerisi olan ve yardım edecek varsa sevinirim
Valla şahsen bende Dell 24.5 olanı alırdım fakat bütün ürünleri deneyimleyip yorum yapmadan kesin bir kanıya varılmaz YouTube videoları varsa daha detaylı bilgiler öğrenebilirsiniz.

KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Valla şahsen bende Dell 24.5 olanı alırdım fakat bütün ürünleri deneyimleyip yorum yapmadan kesin bir kanıya varılmaz YouTube videoları varsa daha detaylı bilgiler öğrenebilirsiniz.
benimde içime sindi ama bilmiyorum nasıl olur başka önerini varmı peki

Çok ayrıntısına bakmadım alacak olsaydım dell 24.5 alırdım. MSI severim ama monitörlerinde çok fazla sorun yaşayana denk geldim internette.
önereceğiniz başka monitör varmı acaba

KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
KS

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Dell monitörleri iyidir hocam alınır güzel duruyor.
Dell 23.8" G2422HS çok öneriliyor forumda ve gerçekten satış kanallarındada iyi yorumları var sizce hangisi daha iyidir DELL S2522HG 24.5" biraz yorumsuz kalmış sizin yorumunuz nedir

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Dell 23.8" G2422HS vs S2522HG 24.5"
S2522HG 24.5" mi dersiniz hocam
kusura bakmayın çok soru sordum monitör piyasası çok karışık ekran kartı işlemci alırken bu kadar zorlanmadım
240Hz önemli eğer valo gibi oyunlar oynayacaksanız 240 eğer çok ciddi oynamıcam diyorsan 165Hz al.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri