Merhaba Hocalarım bir konu açmıştım fakat bir türlü kendime uygun monitör bulamadım isteklerim araştırdıkça değişti
Ghosting ölü pixel sorunu olmayan 5 bin tl civarı monitör bakıyorum genelde oyun oynuyorum.
curved istiyordum fakat hem fiyarları hemde va panel istemediğim için vazgeçtim(?)
www.gaming.gen.tr
240 hz olması beni kendine çekti fakat 1 ms gtg mi mprt mi bulamadım sizce nasıl
www.gaming.gen.tr
1 ms gtg olduğu için önerildi
www.gaming.gen.tr
yorumlarınızı alırım
Ekstra önerisi olan ve yardım edecek varsa sevinirim
Ghosting ölü pixel sorunu olmayan 5 bin tl civarı monitör bakıyorum genelde oyun oynuyorum.
curved istiyordum fakat hem fiyarları hemde va panel istemediğim için vazgeçtim(?)
DELL S2522HG 24.5″ 240Hz 1ms Fast IPS Adaptive-Sync Full HD Gaming Monitör
Hız İhtiyacını Karşıla Anlık Tepkime: Etkileyici seviyedeki 240Hz yenileme hızı sayesinde hızlı hareket eden görseller inanılmaz bir netlikte gözükür ve bu sayede oyun içinde daha hızlı tepkiler…
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.
MSI 23.8″ OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör
23.8” (60cm) IPS Panel Ekrandaki renkleri ve parlaklığı optimize ederek görüntü deneyiminizi geliştirir. 1920×1080 FHD Yüksek Çözünürlük En yeni oyunları oynarken veya film izlerken çok daha ince…
Ekstra önerisi olan ve yardım edecek varsa sevinirim