İronClaw Corsair & K68

darklachkla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam beyler,
Corsiar İronclaw mause ve k68 klavye satın aldım ve 2 gun oldu :) klavye çok hoşuma gitti ancak keşke wireles olandan alsaymışım diye pişman oldum :)  sormak istediğim corsair İCUE yazılımı ile rgb kontrol edebiliyorum ancak sistemin komplesini senkronizasyon yapamıyorum, anakart asus x470 rog strix, ramler 2x8 trident , ekran  kartı asus gtx 1070 ti rog strix , işlemcide ryzen 7 2700x  bunları hepsini tek programla kontrol etmek mümkün mü?

corsair k68 klavye bayıldım efsane klavye :)  her bir tuşunu tek tek renklendirebiliyorsunuz bunu araştırırken dikkat etmemiştim :)  
mause da çok güzel, yalnız elime biraz hafif geldi, mause  wireles olması ve klablolu bağlantısı çok güzel olmuş :)  tavsiye ederim ama biraz tuzlu , k68 520 try  ironclaw 440 try aldım :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aslında ASUS Aura Sync önerirdim ama Corsair markasında RAM hariç bileşen desteklemiyor. Ama sanırım MYSTIC LIGHT SYNC Corsair ürünlerini destekliyor görünüyor ona da bakabilirsiniz.

KS

darklachkla

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aslında ASUS Aura Sync önerirdim ama Corsair markasında RAM hariç bileşen desteklemiyor. Ama sanırım MYSTIC LIGHT SYNC Corsair ürünlerini destekliyor görünüyor ona da bakabilirsiniz.

auro sync yuklu ama klavye mause gormuyo sankı  yada sılıp tekrar mı kurmak gerek programı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ASUS Aura Sync Corsair ürünlerini desteklemiyor yazdım size zaten sadece CORSAIR RAM modüllerini destekliyor gerisi yok. MSI MYSTIC LIGHT SYNC buna bakın olmaz ise dediğim 3. parti yazılıma bakın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri