ısınma sorunu fall guys

Furkan Miraç Uygun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gtx 1660 superİm var ve fall guysu açinca pc alev aliyo bİ anda 75 dereceye çikiyo ekran kartim ve fan %70 le çalişiyo cs veya valorantta en fazla 55 dereceyİ görüyorum nasil oluyo?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
75 derece yüksek bir ısı değil. 80 derece civarına kadar kartın markasına göre nasıl bir ısı tasarımı kullanıldıysa ona göre termal performans sınırı bu söylediğim aralıklara kadar normaldir. Her oyunda benzer ısı değerleri almazsınız. Kartın çekirdek ve bellek kullanımını her oyun aynı derecede yük bindirmez bu gayet normal bir şeydir. Kartınızın marka modelini verin bakalım bu oyun için sizin kartınız normal mi ısı olarak araştırıp söylerim.

KS

Furkan Miraç Uygun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Furkan Miraç Uygun' Alıntı:
gtx 1660 superİm var ve fall guysu açinca pc alev aliyo bİ anda 75 dereceye çikiyo ekran kartim ve fan %70 le çalişiyo cs veya valorantta en fazla 55 dereceyİ görüyorum nasil oluyo?
gtx1660super galax

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kartınızı inceledim. GALAX markasının düşük segment F/P serisinden bir model. 65-80 derece arası oyun yüküne bağlı değişen çalışma sıcaklığı var genel olarak. Sıcaklıkların ani yükselmesi normal bunda sorun yok ve kartınızın ısı sorunu gibi bir hatası vs. yok ama anlık ısı değişimleri çok sık oluyorsa fan ayarı yapabilirsiniz. Kartınız fan durdurma özelliğine sahipse GALAX 'ın kendi yazılımı ile bu ayarı kapatın ve fan ayarını el önce otomatikte deneyin bir miktar bile olsa işe yararsa ne ala yok yaramaz ise el ile bir fan/devir ayarı yapın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri