İşlemci ile anakart uyumlumudur

Habil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Öncelikle herkese selamlar dostlar , ben sistem toplama girişiminde bulunmak istiyorum ilk olarak kasa ile beraber anakart alıcam diğer parçaları her ay ayrı ayrı alıcam en son ekran kartını almayı düşünüyorum .Kafamda bazı parçalar belirledim ve birbirlerine uyumluluk olarak ne kadar iyi bunları daha teknik detayları bilen birilerine danışmak için yazıyorum

Kasa olarak

Anakart olarak

İşlemci olarak

Ekran kartı

Ram olarak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aslında bence 12100F + iyi bir B660 anakart alsanız işlemci mimarisi olarak daha üst bir aileye geçmiş olursunuz. Seneye ki 6. ayın ortasındayız INTEL yeni soket ve 13. nesil işlemcilere geçecek siz 2 nesil öncesinde kalacaksınız 11400F alırsanız. Benzer FPS değerleri veriyor 2 işlemcide hatta 12100F bir tık daha iyi oyun performansına sahip.

Ayrıca RAM markası olarak Corsair markasının önermem. Son birkaç ayda bir ton sorun gördüm bu bellek markası üzerine. Artık markanın mimli olduğunu düşünüyorum.

Son olarak her zaman üzerine basarak söylerim Kasa ve PSU ayrı ayrı alınmalı. Benzer fiyata çok daha iyi bir PSU ve kasa dengesi kurabilirsiniz.

KS

Habil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri