Çözüldü İşlemci ısınma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmeteergun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bugün bilgisayarıma termal macun çektim. Forumdan bir arkadaşın tavsiye ettiği mx-4 termal macun aldım. Kule tipi soğutucum var. ama termal macunu değiştirdikten sonra ısı da artış oldu oyunu açar açmaz 90 civarı sıcaklık alıyorum normalde oyunda maksimum 84ü görüyordu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Soğutucu montajını yanlış yapmış olabilirsiniz eksik veya tam oturmamış olabilir. Veya macunu doğru sürmemiş olabilirsiniz. Az ve öz sürülecek ve ince bir tabaka olacak. Ayrıca ürün sahte olabilir, kontrol etmek gerek.

KS

mehmeteergun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Soğutucu montajını yanlış yapmış olabilirsiniz eksik veya tam oturmamış olabilir. Veya macunu doğru sürmemiş olabilirsiniz. Az ve öz sürülecek ve ince bir tabaka olacak. Ayrıca ürün sahte olabilir, kontrol etmek gerek.

zor monte ettim zaten ama macunla tam temas ettiğinden eminim

KS

mehmeteergun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu sefer ikinci kez sürdüm daha ince bir tabaka ama 92 kere çıktı boştayken yarın gidip bilgisayarcı da tekrar yaptıracağım

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Bu sefer ikinci kez sürdüm daha ince bir tabaka ama 92 kere çıktı boştayken yarın gidip bilgisayarcı da tekrar yaptıracağım
Hocam soylediginiz şekilde o sicakliklar imkansin. Bir yeri atliyorsunuz yüksek ihtimal. Birine göstermeniz en doğrusu. Mx-4 macun 100 lira civarı doğru aldiysaniz sorun yok

KS

mehmeteergun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bence macun sahte ama yarın sonucu bildirirsiniz.
Hocam montaj sırasında hata yapmışım. Kule tipi soğutucu ramden dolayı tam oturmamış. Tamirci arkadaş soğutucuyu ters bağladı sorun düzeldi sıcaklık değerleri de gayet iyi . Şu an boşta 38 alıyorum. Macun gerçekten çok kaliteli. ama yakın zaman da sıvı soğutucuya geçeceğim. İlginiz için Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hocam montaj sırasında hata yapmışım. Kule tipi soğutucu ramden dolayı tam oturmamış. Tamirci arkadaş soğutucuyu ters bağladı sorun düzeldi sıcaklık değerleri de gayet iyi . Şu an boşta 38 alıyorum. Macun gerçekten çok kaliteli. ama yakın zaman da sıvı soğutucuya geçeceğim. İlginiz için Teşekkürler
Montajı özellikle sordum ama kontrol edip tekrar hata yapacağınızı düşünmemiştim. Çözüldüğüne sevindim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri