BütçeMerhabalar Arkaşlar bende şuan İ5 11400 işlemci var bunu satıp 2 el değiştirmek istiyorum ne önerebilirsiniz acaba amd intel oyun oynucağım sadece ve ne kadara satılır ?
NedirMerhabalar Arkaşlar bende şuan İ5 11400 işlemci var bunu satıp 2 el değiştirmek istiyorum ne önerebilirsiniz acaba amd intel oyun oynucağım sadece ve ne kadara satılır ?
500 tl 1kBütçe
Nedir
İşlemci 2. Elde çok gitmiyor. Ve almanıda tavsiye etmemMerhabalar Arkaşlar bende şuan İ5 11400 işlemci var bunu satıp 2 el değiştirmek istiyorum ne önerebilirsiniz acaba amd intel oyun oynucağım sadece ve ne kadara satılır ?
peki hocam 2 el olarak ne önerebilirsiniz acaba H 510m H gigabyte anakartım varBenim tavsiyem anakartı da satıp 12.nesil işlemciye geçmeniz olur çünkü 11.nesilde alınacak parasına değer güzel bir işlemci yok.
İşte onun için baktım 11600K falan baksanız ki bütçeyi daha da arttırmak gerekebilir birde bu işlemcinin soğutma kısmı var. Güçlü bir soğutucu gerekebilir.peki hocam 2 el olarak ne önerebilirsiniz acaba H 510m H gigabyte anakartım var
soğutmadan yana sıkıntı yok diye düşünüyorum xt 224 var hocam çift fanlıİşte onun için baktım 11600K falan baksanız ki bütçeyi daha da arttırmak gerekebilir birde bu işlemcinin soğutma kısmı var. Güçlü bir soğutucu gerekebilir.
11600K İçin yeter mi onu bilmiyoruz.soğutmadan yana sıkıntı yok diye düşünüyorum xt 224 var hocam çift fanlı
yeterli olur hocam ya neden olmaasınki şuanda arkada lol oynarken bu derecelerde ve bilgisiyar saat 12 den beri açık @Çağdaş Işık hocamın bir fikri vardır belkide11600K İçin yeter mi onu bilmiyoruz.
İlk olarak LoL ağır bir oyun değil ve 11400F 11600K kadar ısınmaz diye düşünüyorum. Daha ağır oyunlarda bence sıcaklık yüksek olabilir ama bir araştırayım.
peki hocam önerebilirmisin link atabilirmisiniz11600kf alınabilir denildiği gibi.
Soğutucu yeterli olur.
Hocam senin oturduğun ile göre kendin araştır o şekilde daha doğru olur.peki hocam önerebilirmisin link atabilirmisiniz
İlanlar güvenilir mi nasıl bilmiyorum ama 11600K ilanları aşağıda. 11600KF 4500Tl gibi rakamlardan başlıyor diye gördüm o daha pahalı.
Peki hocam Ben bursadayım ve hocam bursada fiyatları pahlı ve hocam 11600k almayamı çalışayım ve benim işlemcimi satsam ne kadara gider acbave kaç fps bir fark olur ve k serisine overclok yapabiliyorum diye biliyorum değilmiHocam senin oturduğun ile göre kendin araştır o şekilde daha doğru olur.
11600K da olur 11600KF. Ya da hiç uğraşma işlemcin 5-6 aylıksa kullanmaya devam et. 2-3 sene sonra değiştir.Peki hocam Bne bursadayım ve hocam bursada fiyatları pahlı ve hocam 11600k almayamı çalışayım ve benim işlemcimi satsam ne kadara gider acba