İşlemci Sıcaklığı İsrail Sıcaklığını Geçti?

onurilex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
ben sıvı soğutucu ile ugraşmayım ya fan alayım yeter zaten fanı nasıl takacam onu bile bilmiyorum :D
abi sorun orda onlar zarar veriyor bende aldım hava soğutucu hemen iade ettim nası takcağımı bilmiyorum götürüyorum ben yapamam zarar veririm diyolar takması zor bi iş zarar verir o fanlar

alamaz demedim
senin dediğinde mantıklı
attıgım kasaya uyuromu abi ben onu anlamadım

onurilex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
ben sıvı soğutucu ile ugraşmayım ya fan alayım yeter zaten fanı nasıl takacam onu bile bilmiyorum :D
NZXT CAM onu kullanıyorum oyunda göstermiyor ama aynı kontrol ettim uygulamalıryka

senin için konu açtım abi eğer ugun olursa onu al fotoğraf atayım sıvı soğtucunun istiyosan

@furkangorur abi 1 kişi olur dedi konuda bence onu al attıgımı bilgisyarına renk kaatar

KS

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
NZXT CAM onu kullanıyorum oyunda göstermiyor ama aynı kontrol ettim uygulamalıryka

senin için konu açtım abi eğer ugun olursa onu al fotoğraf atayım sıvı soğtucunun istiyosan

@furkangorur abi 1 kişi olur dedi konuda bence onu al attıgımı bilgisyarına renk kaatar
sıvı soğutucu istemiyorum yani kule tipi sıcaklığı 65i geçirtmezse sıkıntı olmaz zaten

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
se214xt al bide camını mı söktün kasanın ? hava akışına zarar verir

KS

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126