- Tepki
- 126
- Konu Sahibi
ben sıvı soğutucu ile ugraşmayım ya fan alayım yeter zaten fanı nasıl takacam onu bile bilmiyorumabi onu sordur ama çıkar galiba üste takılır
ben sıvı soğutucu ile ugraşmayım ya fan alayım yeter zaten fanı nasıl takacam onu bile bilmiyorumabi onu sordur ama çıkar galiba üste takılır
alamaz demedimgreewe şu setupa sence normal soğutucu yakısırmı ya
1400 e sıvı soğutucu alır ?
abi sorun orda onlar zarar veriyor bende aldım hava soğutucu hemen iade ettim nası takcağımı bilmiyorum götürüyorum ben yapamam zarar veririm diyolar takması zor bi iş zarar verir o fanlarben sıvı soğutucu ile ugraşmayım ya fan alayım yeter zaten fanı nasıl takacam onu bile bilmiyorum![]()
attıgım kasaya uyuromu abi ben onu anlamadımalamaz demedim
senin dediğinde mantıklı
başka bi programdan bakmayı deneyin msi kombustor gibi test yapın kaça çıkıyor maxMsu afterburn da GPU Sıcaklık ve GPU Sıcaklık 2 var
NZXT CAM onu kullanıyorum oyunda göstermiyor ama aynı kontrol ettim uygulamalırykaben sıvı soğutucu ile ugraşmayım ya fan alayım yeter zaten fanı nasıl takacam onu bile bilmiyorum![]()
senin için konu açtım abi eğer ugun olursa onu al fotoğraf atayım sıvı soğtucunun istiyosanben sıvı soğutucu ile ugraşmayım ya fan alayım yeter zaten fanı nasıl takacam onu bile bilmiyorum![]()
@furkangorur abi 1 kişi olur dedi konuda bence onu al attıgımı bilgisyarına renk kaatarben sıvı soğutucu ile ugraşmayım ya fan alayım yeter zaten fanı nasıl takacam onu bile bilmiyorum![]()
sıvı soğutucu istemiyorum yani kule tipi sıcaklığı 65i geçirtmezse sıkıntı olmaz zatenNZXT CAM onu kullanıyorum oyunda göstermiyor ama aynı kontrol ettim uygulamalıryka
senin için konu açtım abi eğer ugun olursa onu al fotoğraf atayım sıvı soğtucunun istiyosan
@furkangorur abi 1 kişi olur dedi konuda bence onu al attıgımı bilgisyarına renk kaatar
hayır cam var se214xt de karar kıldım şuanlık başka alternatif gelmez ise.se214xt al bide camını mı söktün kasanın ? hava akışına zarar verir
se214xt daha iyidirhayır cam var se214xt de karar kıldım şuanlık başka alternatif gelmez ise.
fakat bu daha mı iyi bilmiyorum
yanlış yaparsın kanka sıvı soğutucu alhayır cam var se214xt de karar kıldım şuanlık başka alternatif gelmez ise.
fakat bu daha mı iyi bilmiyorum
kanka yanlış falab yapmaz boş yere 2k zarara girer ?yanlış yaparsın kanka sıvı soğutucu al