İşlemcinin ekran kartını kaldorma

Mumincan123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba daha geçen gün MSI GTX 1050 ti aldım fakat oyunlarda hiç bir FPS artışı olmadığını gördüm ardından MSI afterburner ve CPU z uygulamalarını indirdim oradan ise islemcimin ekran kartını kullandığını gördüm (AMD a8 7650k) YouTube de biraz araştırdim hiç biri işe yaramadı ne yapmam lazım?
(Format atmadım)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşlemciniz pek ahım şahım bir işlemci değil. Ekran kartınız neydi öncesinde bimiyorum ama eğer 1050 Ti kartından kötü bir kart ise ufakta olsa bir FPS artışı yaşamanız gerekirdi. Birde kart değişikliğinde önceki kartın sürücüsünü DDU gibi bir yazılım ile silip güncel NVIDIA sürücüsünü kurmanız gerekir. Böyle yapmadıysanız DDU ile tüm GPU sürücülerini silin ve dediğimi yapın. 

Birde MSI Afterburner ile GPU ve CPU yükünüzü ayrıca RAM ve FPS durumunuzu gösteren oyun oynarken bir kaç SS alın menüden değil oynarken ve paylaşın bakalım durumuna.

KS

Mumincan123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
size facebooktan ulaşsam bana yardımcı olabilir misiniz acaba çünkü burayı cok iyi bilmiyorum ve gercekten caresiz kaldım param boşa gitmiş gibi hissediyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri