İşlemci ye ait ekran kartı 41 dereceKasa fanları mı , işlemci yada ekran kartı fanı mı ? Hem sıcaklık değeri hangi parçaya ait ? Detaylandırırsanız sevinirim.
İşlemci fanının hızından şikayet ediyorsanız eğer destekliyorsa Bios üzerinden fan ayarı yapın veya direk "silent mode" seçin (varsa).İşlemci ye ait ekran kartı 41 derece
Boştayken benim 3070 te max 40 derece çalişiyor herhangi bir problemi olduğunu düşünmüyorumİşlemci ye ait ekran kartı 41 derece
Var yapıuorum ama bi deşiklikolmuyo kasanın fanları hızlı dönüyo işlemcinin deilİşlemci fanının hızından şikayet ediyorsanız eğer destekliyorsa Bios üzerinden fan ayarı yapın veya direk "silent mode" seçin (varsa).
Bende sıcaklıktan şikayetci deilim cyberpank oynar gibi çalışıyoBoştayken benim 3070 te max 40 derece çalişiyor herhangi bir problemi olduğunu düşünmüyorum
Hangi fanlar hızlı dönüyo detaylandırırsanız sevinirim bide hangi parça ısınıyoVar yapıuorum ama bi deşiklikolmuyo kasanın fanları hızlı dönüyo işlemcinin deil
Parçada ısınma sorunu yok sadece kasanın fanları olması gerektiğinden fazla hızlı dönüyo kralHangi fanlar hızlı dönüyo detaylandırırsanız sevinirim bide hangi parça ısınıyo
Bende sıcaklıktan şikayetci deilim cyberpank
Önceden boısta fan ayarlarıyla oynadınmıParçada ısınma sorunu yok sadece kasanın fanları olması gerektiğinden fazla hızlı dönüyo kral
Eğer oynadıysan onu slient moda çek arkadaşın dediği gibiParçada ısınma sorunu yok sadece kasanın fanları olması gerektiğinden fazla hızlı dönüyo kral
Oynamadım sadece silent yapyım biriniÖnceden boısta fan ayarlarıyla oynadınmı
Çok tilt edici bişeyKasanın fanları ayarlanmıyorsa normal. Benim kasada tek fan var ben bile rahatsız oluyorum. 3 Pinli fanların hızı ayarlanmıyor diye biliyorum o yüzden sesi engellemenin yolu olmayabilir.
Fanlar hakkında araştırma yapıp yazacağım.Çok tilt edici bişey
POWERBOOST VK-P1900B 500W USB 3.0 MESH FIXED 4x120mm RAINBOW FAN ATX SİYAH KASA bu kasam
Yardıömcı olduğun içi. Çok teşekkür ederim kralFanlar hakkında araştırma yapıp yazacağım.
Galiba fanlar ayarlanmıyor.