Eminmisin şaka yada ironinin sırası değil acil ben alınır güvenilir diye biliyorumSalatalık yolluyorlar.
Şaka yapmış yocamEminmisin şaka yada ironinin sırası değil acil ben alınır güvenilir diye biliyorum
Siz dediyseniz gözüm kapalı alırım teşekkürler rx 6650 xt li sistem psu kötü ama akım korumalı priz alacağım alınır ve kullanılır demi sizden son kez duyayımŞaka yapmış yocam
Alabilirsiniz
Hemşerim yaw bir gün buluşalım bende çorludayimSalatalık yolluyorlar.
Hocam yine de psu değiştirinSiz dediyseniz gözüm kapalı alırım teşekkürler rx 6650 xt li sistem psu kötü ama akım korumalı priz alacağım alınır ve kullanılır demi sizden son kez duyayım
Hemşerim yaw bir gün buluşalım bende çorludayim
Hocam tahmin edin ne oldu sadece peşin ödeyebiliyoruz ve kartta para yok artık 1,5 yıldır deliricem bir türlü alamıyorum şimdide PC hocası yeni sistemi bekliyoruz kaç defa alacağım için konu açtım hiç birinde de alamadım bı dua edersen sevinirimHocam yine de psu değiştirin
hangi mahalleSiz dediyseniz gözüm kapalı alırım teşekkürler rx 6650 xt li sistem psu kötü ama akım korumalı priz alacağım alınır ve kullanılır demi sizden son kez duyayım
Hemşerim yaw bir gün buluşalım bende çorludayim
Bütçeniz tam olarak nedieHocam tahmin edin ne oldu sadece peşin ödeyebiliyoruz ve kartta para yok artık 1,5 yıldır deliricem bir türlü alamıyorum şimdide PC hocası yeni sistemi bekliyoruz kaç defa alacağım için konu açtım hiç birinde de alamadım bı dua edersen sevinirim
Cumhuriyethangi mahalle
şaka yapmıştım bu arada tabiki de güvenilir
9-13 ama hazır sistem almak istiyorum D.A , P.H gibi YouTuberlar'ın yaptığı f/p güvenilir sistem arıyorum (taksit olsun)Bütçeniz tam olarak nedie
güvenilir.Arkadaşlar itopyadan peşin sistem alacağım 11k itopya güvenilir mi ailem sıcak bakmıyor acil cevap evet yada hayır ve nedenleri
hocam sitesinde taksit seçeneği mevcut bende taksitle alacağım birazdan hata mı veriyor ?Hocam tahmin edin ne oldu sadece peşin ödeyebiliyoruz ve kartta para yok artık 1,5 yıldır deliricem bir türlü alamıyorum şimdide PC hocası yeni sistemi bekliyoruz kaç defa alacağım için konu açtım hiç birinde de alamadım bı dua edersen sevinirim