hocam ıtopyanın sorular kısmında bu yazıyor ne yazıkkı suc onlarlarda degıl16.06.2023 VERDİĞİM Siparişi İPTAL ETMEK İSTEDİM ÜRÜN DAHA ELLERİNDEYKEN MONTOJ YAPILIYO ŞU AN İPTAL EDEMEYİZ DENDİ SONRA KARGO SİZE GELİNCE ALMADAN GERİ YOLLAYIN DİYOLAR ULAN ARKADAŞ MADEM GERİ ALIYOSUNUZ NEDEN MONTAJ YAPILIRKEN İADE ETMİYOSUNUZ BÜGÜN KARGO GELDİ AİLEM DE KARGOYU TESLİM ALMIŞ GERİ YOLLAMAK YERİNE ŞİMDİ İADE KABUL ETMİYOLAR ÜRÜN HİÇ AÇILMADI CİMERE YAZICAM KÜÇÜK BİR İŞLETME OLSA ANLARIM İTOPYA
evet suç bende ama montoj yaprken iade almıyoruz diyip gönderdikten sonra almayın geri yolllayın iade alırız demeleri bana saçma geldihocam ıtopyanın sorular kısmında bu yazıyor ne yazıkkı suc onlarlarda degıl
kanka o şöyle mesela sen yemek sölion kıryerdeyken iptal edilmiyor kuryeye yok yedim yemek dion öyle gibi sstem glbevet suç bende ama montoj yaprken iade almıyoruz diyip gönderdikten sonra almayın geri yolllayın iade alırız demeleri bana saçma geldi
adam karla satmıs JDLAMLCMSsorun çözüldü ürün sattım küçük bir karla şans işi teşekkür ederim herkese
aynen knk iyikide iade almamışlar 350 tl artı kısa parliament arkadaşa verdimadam karla satmıs JDLAMLCMS