Soru Itopya Hazir Sistem Ne Kadar Surede Gelir?

xaus12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
I5-9400F
Ekran Kartı
RX 5500 XT
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi önceki hafta perşembe günü yani ayın 19'unda KUARK-VANE adlı hazır sistemi İtopya'dan mağazadan satın alma seçeneğiyle satın aldım ancak mağazadan satın aldığım içinde herhangi bir takip yapamıyorum sizce kasa ne kadar sürede elimde olur? Biliyorum sitesinde bir tarih aralığı verilmiş ancak kampanya dönemi olduğu için herhangi bir tarih belirtilmemiş daha öncede alışveriş yapmadığım için maalesef bilmiyorum bu yüzden sormak istedim.

yigitq2m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hazır sistem 1 haftaya geliyor arkadaşıma 7-8 güne geldi bende kuark vane almayı planlıyorum herhangi bir özelleştirme yaptınız mı siz

KS

xaus12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hazır sistem 1 haftaya geliyor arkadaşıma 7-8 güne geldi bende kuark vane almayı planlıyorum herhangi bir özelleştirme yaptınız mı siz
Hocam cevabınız için teşekkürler ben sadece güç kaynağını FSP olarak değiştirdim Powerboost çoğu yerde önerilmediği için bölgemdede elektrik kesintisi sık tekrarladığı için riske atmak istemedim.

yigitq2m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam cevabınız için teşekkürler ben sadece güç kaynağını FSP olarak değiştirdim Powerboost çoğu yerde önerilmediği için bölgemdede elektrik kesintisi sık tekrarladığı için riske atmak istemedim.
Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri