İtopya Hazır Sistemlerde Windows Kurulu Geliyor Mu?

pcsevdası

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar Allah'ın izniyle bilgisayar alıcamda itopyadan windowsu kuruyorlarmı yoksa bizim pc yi teslim aldıktan sonra kurmamızmı lazım farkı firmadan alan kuzenime flash vermişlerdi içinde windows olan öyle birşey yanında veriyorlarmı bilginiz varmı ?

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Bu konu hakkındaki bir tartışmada şöyle bir yazı görmüştüm. Freedos gönderebilirler sistemi. Ayrıca zaten windows ürün anahtarları 10-20₺ arasında satılıyor. Çok da pahalı değiller.

"Eskiden çok ilgili davranıyorlardı, Windows'u bile kurup gönderiyorlardı. Ama şimdi onu bile yapmıyorlar"

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Bu konu hakkındaki bir tartışmada şöyle bir yazı görmüştüm. Freedos gönderebilirler sistemi. Ayrıca zaten windows ürün anahtarları 10-20₺ arasında satılıyor. Çok da pahalı değiller.

"Eskiden çok ilgili davranıyorlardı, Windows'u bile kurup gönderiyorlardı. Ama şimdi onu bile yapmıyorlar"
Insanoğlu işte para görünce çok değişiyor...

behnankmscu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60

Konuyla alakasız ama link var mı güvenilir acaba?

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri