ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Fiyat çok kötü deği libi ama pc hocasının sistemi de bu fiyat araliklarında olucaktır isterseniz bekleyebilirsiniz13 K verilir mi arada kaldım, amd ekran kartı hiç kullanmadım ama işlemcisi güzel gibi duruyor.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Berbat13 K verilir mi arada kaldım, amd ekran kartı hiç kullanmadım ama işlemcisi güzel gibi duruyor.![]()
Ama dün pc hocasının incelediği sistemede bakabilirsiniz13 K verilir mi arada kaldım, amd ekran kartı hiç kullanmadım ama işlemcisi güzel gibi duruyor.![]()
Burda yazılmış ztnOnu almak yerine pchocasının incelediği hazır sistemi alın hem işlemci hem ekran kartı daha güçlü bir sistem.
![]()
PCH Antumbra | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
PCH Antumbra | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
kanka amd yi hiç bilmiyorum. ryzen 5 5500 mü daha güçlü yoksa ryzen 5 pro 4550G miOnu almak yerine pchocasının incelediği hazır sistemi alın hem işlemci hem ekran kartı daha güçlü bir sistem.
![]()
PCH Antumbra | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
PCH Antumbra | AMD Ryzen 7 9700X | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Ryzen 5 5500 daha güçlü. 4650G Apu olduğundan zaten ekran kartsız kullanıma uygun o yüzden tercih etmek pek mantıklı olmaz.kanka amd yi hiç bilmiyorum. ryzen 5 5500 mü daha güçlü yoksa ryzen 5 pro 4550G mi
teşekkürler. bir de pc hocasının sisteminde ekran kartı xfx ama itopyadakinde asus. acaba xfx güvenilir mi, asus kadar performans alabilir miyimRyzen 5 5500 daha güçlü. 4650G Apu olduğundan zaten ekran kartsız kullanıma uygun o yüzden tercih etmek pek mantıklı olmaz.
XFX kartlarında güvenilirlik açısından korkmanızı gerektirecek bir sıkıntı yok. Güvenilir bir firma.teşekkürler. bir de pc hocasının sisteminde ekran kartı xfx ama itopyadakinde asus. acaba xfx güvenilir mi, asus kadar performans alabilir miyim