İtopya Rezaleti

DegReal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İtopyadan aldıgım hype uno hazır sisteminde ramlerin mhz ini yükseltmeye çalıştıgımda bilgisayar siyah ekran veriyor ve biosu sıfırlamak zorunda kalıyorum bu sorunu arayıp itopyaya söyledigimde ise bana bilgisiyarın varsayılan degerlerde test edildigi geliştirmenin onlarla alakalı olmadıgını sistemin parçasını degiştirmem gerektigini söylediler hazır sistemlerde iade olmadıgını bu yüzden sistemi iade edemeyecegimide söylediler gerçekten saçmalık keşke satarken altına yazsanızda bize rami 2133 olarak görüp alsak bu konuda ne yapabilirim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İtopya böyle hazır sistemlerde kontrol için geri alıyor diye biliyorum. Sorunun ne olduğuna bakıp geri yollamaları lazım.

KS

DegReal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aradıgımda varsayılan ayarlarda çalıştıgı yükseltmeler için bişey yapılamacagı sistemin parçasının degişmesi gerektigi söylendi

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
aradıgımda varsayılan ayarlarda çalıştıgı yükseltmeler için bişey yapılamacagı sistemin parçasının degişmesi gerektigi söylendi
Daha önce Donanım arşivi sisteminde böyle sorunlar çıkmıştı çoğu kişi sistemi garantiye yollamıştı ve sorunlu parçaların sorunu halledilip geri yollanmıştı diye biliyorum. Aynı olayın sizde de geçerli olması lazım.

KS

DegReal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet

bios güncell heralde f63 olması lazım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri