Hocam babam görmeden almam diyo ve ikna edemedimİtopya'da uygun fiyatlı sistem yok ki. Bütçeniz nedir ve neden başka yerden alamıyorsunuz ?
Peki bütçeniz nedir ?Hocam babam görmeden almam diyo ve ikna edemedim
Belli değil hocam ama 15-18k arası gibime geliyoPeki bütçeniz nedir ?
İstanbul da isen Gaming genden alabilirsin. İtopyadan bu sistem alınabilir. Ram olarak corsair seçİtopyadan sistem alacağım uygun fiyatlı ne önerebilirsiniz başka yerden alamam.
Attığım sistem. Ram Corsair seçilerek alınabilir.https://www.itopya.com/teknohayat-4_h22902 bu sistem nasıldır
Bütçen nedirMonitor olarak ne önerirsiniz
5-4 bin
Teşekkürler hocam![]()
Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rica ederim.Teşekkürler hocam
T25 seçerek kendim sistemimi aldım ama 1,2hafta sonra fanlar sesli çalışmaya başlıyor gürültülü bi kasa önermem ben psu için aldımAşağıda ki sistem B450M-K II anakart ve Thermaltake Versa T25 kasa seçilerek alınabilir.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Zaten PSU iyi olsun diye seçiliyor. Hava akışı olarak pek iyi sayılmaz. Bu sebeple de fanlar yüksek hızda ve sesli çalışır.T25 seçerek kendim sistemimi aldım ama 1,2hafta sonra fanlar sesli çalışmaya başlıyor gürültülü bi kasa önermem ben psu için aldım