Soru İtopya Vok-Birthday Sistem Nasıl?

kararve

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ekte belirttiğim sistemi almak istiyorum ama PSU konusunda iyi yorumlar gelmiyor, özelleştirmelerden hangisini alırsam iyi olur? Bütçe 17bin daha fazlası beni zorlar.
Başka sistem önerisi atan olursa diye ekran kartı NVIDIA olsun istiyorum, işlemci önemli değil.
Sistem hazır sistem olduğu için özelleştirmeler konusunda yardım olursanız sevinirim. Teşekkür.

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
375
Ekte belirttiğim sistemi almak istiyorum ama PSU konusunda iyi yorumlar gelmiyor, özelleştirmelerden hangisini alırsam iyi olur? Bütçe 17bin daha fazlası beni zorlar.
Başka sistem önerisi atan olursa diye ekran kartı NVIDIA olsun istiyorum, işlemci önemli değil.
Sistem hazır sistem olduğu için özelleştirmeler konusunda yardım olursanız sevinirim. Teşekkür.

alınmaz artık pahalı bence

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu sistemi alacaksanız özelleştirme kısmında en az Thermaltake seçmenizi öneririm ki o da bütçenizi aşıyor. Sistemi alın , sonradan aşağıdaki attığım ürünü alıp güç kaynağını değiştirin.

Veya anakartı A520M-A II seçerek aşağıdaki sistemi alın.

KS

kararve

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bu sistemi alacaksanız özelleştirme kısmında en az Thermaltake seçmenizi öneririm ki o da bütçenizi aşıyor. Sistemi alın , sonradan aşağıdaki attığım ürünü alıp güç kaynağını değiştirin.

dikkate aldım, işlemciyi 5600 anakartıda dediğiniz gibi yaptım, miktar aşıyor ama kararsız kaldım. zaten hemen almıcam indiirim vs olur diye beklemedeyim. tşk.

janontes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

vok-bırthday sistemdeki ekran kartı GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC D6X 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı 3 fanlı ekran kartı sizin attıgınız 2.sistem 2 fanlı ekran kartı aralarında ne gibi farklar var ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri