itopyadan monitör alınır mı ?

UçanZebra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
itopyada bi monitör beğendim ama kutuyu açtıktan sonra ölü piksel ghosting tarzı sorunlarda iade alırlar mı ?

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
İade almak zorundalar sıkıntı çıkmasa bile 14 gün iade hakkın var keyfi olarak.
Hocam başka forumda bir arkadaşın aldığı g24f-2'sinde 3 tane ölü piksel çıkmasına rağmen değişim yapmadıklarını gerekirse tüketici haklarına başvurabileceğini falan söylemişler. Konu linkini bulursam atarım eğer yasak değilse. Sizin de imzanızda iki monitör arasında kaldığınızı gördüm, değişim ve iade yönünden kafam rahat edeceği için g2422hs tercih ettim ben. Yarın veya öbürgün gelmesini umuyorum bakalım.

Bu arada 14 gün koşulsuz iade kaldırılmadı mı?

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam başka forumda bir arkadaşın aldığı g24f-2'sinde 3 tane ölü piksel çıkmasına rağmen değişim yapmadıklarını gerekirse tüketici haklarına başvurabileceğini falan söylemişler. Konu linkini bulursam atarım eğer yasak değilse. Sizin de imzanızda iki monitör arasında kaldığınızı gördüm, değişim ve iade yönünden kafam rahat edeceği için g2422hs tercih ettim ben. Yarın veya öbürgün gelmesini umuyorum bakalım.

Öncelikle hayır kaldırılması 2024e ertelendi tam tarihi unuttum.
İtopya G24F-2 de evet ölü pixel çıkma oranı %40 gibi birşey sanırım ellerinde stok olmadığından ya da az olduğundan değişim yapmamış olabilirler ama değişim yapmaları zorunlu değil diye biliyorum değişim yapmazlar bile para iadesi yapmışlardır.

Monitörünüz hayırlı olsun.
Ben itopyaya iade ya da değişim konusunda konuşmuştum.Öncelikle birisi daha G24F-2 almıştı ölü pixel çıkmış değişim istemiş değişim yapamayız ama iade olur demişler.

FİRMANIN bana mesajlarından biri.
Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Kutu orijinalliği bozulmadığı takdirde 14 gün içerisinde iade etme hakkına sahipsiniz. Değişim istediğiniz takdirde ürün firma tarafından incelenir sonra sizlere bilgi verilmektedir.

Keyifli ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

İtopya Ekibi

Burcu

Son düzenleme:

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
hocam ben direkt gidip acıbadem şubesinden almıştım g24f-2'yi. yan tarafında bir müşteri hizmetleri binası var kendilerinin, oraya götürüp ölü piksel kontrolü yaptırmıştım canlı canlı ve sormuştum eğer çıkarsa nolur diye, onlar da "depodan başka veririz, onda da çıkarsa başka bir tane daha veririz, onda da çıkarsa iade ederiz artık" demişlerdi. çalışana göre değişiyor sanırım kim ne diyor belli değil.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
itopyada bi monitör beğendim ama kutuyu açtıktan sonra ölü piksel ghosting tarzı sorunlarda iade alırlar mı ?

Valla firma 3 adet ölü pixel çıktığında değişim yapıldığını söylemişti. İtopyadan arkadaşım MSI 27 inçlik monitör sipariş verdi bakalım oda bu hafta gelecek. Sorun olacağını zannetmiyorum siz açtıgınızda ölü pixel testi yapın çıkarsa itopyayı arayıp sorununuzu dile getirin iade alırlar.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
313
alınır tabi

longinus

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
51
Ben aoc C24G2AE modelini aldım. Kargo gelir gelmez güvenlik bandını kontrol ettim açılmış mı diye. Sonra kutuyu çıkarırken köpüğüne sağına soluna baktım iyice. Tertemiz harbi sıfır üründü. Ghosting ışık sızması falan test ettim bişey yoktu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri