İade almak zorundalar sıkıntı çıkmasa bile 14 gün iade hakkın var keyfi olarak.itopyada bi monitör beğendim ama kutuyu açtıktan sonra ölü piksel ghosting tarzı sorunlarda iade alırlar mı ?
14 gün koşulsuz iade hakkı var birde bu hak hazır sistem için geçerli miitopyada bi monitör beğendim ama kutuyu açtıktan sonra ölü piksel ghosting tarzı sorunlarda iade alırlar mı ?
Hocam başka forumda bir arkadaşın aldığı g24f-2'sinde 3 tane ölü piksel çıkmasına rağmen değişim yapmadıklarını gerekirse tüketici haklarına başvurabileceğini falan söylemişler. Konu linkini bulursam atarım eğer yasak değilse. Sizin de imzanızda iki monitör arasında kaldığınızı gördüm, değişim ve iade yönünden kafam rahat edeceği için g2422hs tercih ettim ben. Yarın veya öbürgün gelmesini umuyorum bakalım.İade almak zorundalar sıkıntı çıkmasa bile 14 gün iade hakkın var keyfi olarak.
Öncelikle hayır kaldırılması 2024e ertelendi tam tarihi unuttum.Hocam başka forumda bir arkadaşın aldığı g24f-2'sinde 3 tane ölü piksel çıkmasına rağmen değişim yapmadıklarını gerekirse tüketici haklarına başvurabileceğini falan söylemişler. Konu linkini bulursam atarım eğer yasak değilse. Sizin de imzanızda iki monitör arasında kaldığınızı gördüm, değişim ve iade yönünden kafam rahat edeceği için g2422hs tercih ettim ben. Yarın veya öbürgün gelmesini umuyorum bakalım.
Bu arada 14 gün koşulsuz iade kaldırılmadı mı?
Monitörünüz hayırlı olsun.Hocam başka forumda bir arkadaşın aldığı g24f-2'sinde 3 tane ölü piksel çıkmasına rağmen değişim yapmadıklarını gerekirse tüketici haklarına başvurabileceğini falan söylemişler. Konu linkini bulursam atarım eğer yasak değilse. Sizin de imzanızda iki monitör arasında kaldığınızı gördüm, değişim ve iade yönünden kafam rahat edeceği için g2422hs tercih ettim ben. Yarın veya öbürgün gelmesini umuyorum bakalım.
Bu arada 14 gün koşulsuz iade kaldırılmadı mı?
itopyada bi monitör beğendim ama kutuyu açtıktan sonra ölü piksel ghosting tarzı sorunlarda iade alırlar mı ?
Ben aoc C24G2AE modelini aldım. Kargo gelir gelmez güvenlik bandını kontrol ettim açılmış mı diye. Sonra kutuyu çıkarırken köpüğüne sağına soluna baktım iyice. Tertemiz harbi sıfır üründü. Ghosting ışık sızması falan test ettim bişey yoktu.itopyada bi monitör beğendim ama kutuyu açtıktan sonra ölü piksel ghosting tarzı sorunlarda iade alırlar mı ?