Yönlendiriliyor

@Syqex @EnesI @Çağdaş IşıkSizce bu sisteme nasıl bir monitör alınmalı linke beraber önerirseniz sevinirim 1080pmi 2k mı almalıyımYönlendiriliyor
forum.pchocasi.com.tr
Hocam 1080p alsam yırtılma veya darboğaz olur mu2k da olabilir ama ben 1080p öneririm. Bütçe ne kadar bilmiyorum ama bu aralar sıkça önerilen bu ürüne bakılabilir; https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
Bride psusu güzel dimi akım korumalı priz lazımmı2k da olabilir ama ben 1080p öneririm. Bütçe ne kadar bilmiyorum ama bu aralar sıkça önerilen bu ürüne bakılabilir; https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
Onu bilemem. Psu hakkında çok bilgi yok zaten, ama garantiye almak isterseniz alın tabi.Bride psusu güzel dimi akım korumalı priz lazımmı
Sanmıyorum.Hocam 1080p alsam yırtılma veya darboğaz olur mu
Hocam 4kyı aşmazsa güzel olur1080p öneririm, bütçe nedir?
Birde pcde ki psu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir1080p öneririm, bütçe nedir?
Kalitesiz. Bence uzun süre kullanılmamalı.Birde pcde ki psu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir
Çağdaşın önerdiği gigabyte monitör tercih edilebilir. Ayrıca PSU kaliteli sayılmaz. Uzun vadede sorun çıkarabilir ama 1-2 sene idare edilebilir yani.
PSU siteden değişemiyorum sonradan 1 2 sene sonra ve hemen direk akım korumalı priz alayımmı yoksa 1 2 sene geçtikten sonra mı gerekir akım korumalı priz birde psu alsam montaj vesayre halledilebilir mi?Kalitesiz. Bence uzun süre kullanılmamalı.
Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower KasaPSU siteden değişemiyorum sonradan 1 2 sene sonra ve hemen direk akım korumalı priz alayımmı yoksa 1 2 sene geçtikten sonra mı gerekir akım korumalı priz birde psu alsam montaj vesayre halledilebilir mi?
Veya şimdiden kasa değişim mi sistemden hangi kasayı önerirsiniz siteden
Bayağı fp. 1-2 güne stoklar biter bence bütçen varsa al geç yoksa 18k dan aşağı bulamassın bu sistemi.Sistem hakkında yorumunuz nedir? Fiyat/Performans diyebilir miyiz? 12400F + 3060 Ti istediğim bileşenlerdi. Fiyat nasıl?
Allah Allah. Çoktandır uzağım sistem işlerine ondan soruyorum. Kasayı beğenmedim sadeceBayağı fp. 1-2 güne stoklar biter bence bütçen varsa al geç yoksa 18k dan aşağı bulamassın bu sistemi.
O kadarda olsun hocam.Allah Allah. Çoktandır uzağım sistem işlerine ondan soruyorum. Kasayı beğenmedim sadece
Bu kasalardaki dahili PSU sökülüyor mu? Yerine kaliteli PSU takmam içinO kadarda olsun hocam.