O bütçeyleEkran kartını rx 6700 e çıkarta bilirsin
Hazır sistem almaya düşünüyorumBu fiyat bandinda manuel toplamak daha avantajli olduğunu düşünüyorum. İndirim kovalayarak her parça içinize sinecek sekilde toplayabilirsiniz
Evet ama RX tercih etmiyorum RTX olursa daha iyi olurEkran kartını rx 6700 e çıkarta bilirsin
Rx niçin tercih etmiyorsunuz kesinlikle rtxden daha fiyat performans yardımcı olmak için soruyorumEvet ama RX tercih etmiyorum RTX olursa daha iyi olur
Molecule güvenilir site midir?Molecule PC üzerinde ortalama 16K civarlarında bütçeye daha iyi kasa ve M.2 disk ile benzer sistemi kuruyorsunuz AMD tabanlı. Stok bitmediyse tabi.
Verdiğim bağlantıdan işlemciyi Ryzen 5 5600 yapın ve B550 anakart seçin. Gerisi size kalmış ama soğutucuyu oradan eklemeyin derim harici gerekirse önerisini yaparız.Molecule güvenilir site midir?
hocam bu jahrein novadan daha iyi oyun performansı verirmi dediginiz gibi yapınca 17 kya yakın bi fiyat cıktıVerdiğim bağlantıdan işlemciyi Ryzen 5 5600 yapın ve B550 anakart seçin. Gerisi size kalmış ama soğutucuyu oradan eklemeyin derim harici gerekirse önerisini yaparız.
Fazlasını verir jahrein novadan iyi olmasa uğur hocam tavsiye etmez zatenhocam bu jahrein novadan daha iyi oyun performansı verirmi dediginiz gibi yapınca 17 kya yakın bi fiyat cıktı
Benzer FPS değeri alacaksınız ama M.2 disk + PSU ve Anakart daha iyi olacak.hocam bu jahrein novadan daha iyi oyun performansı verirmi dediginiz gibi yapınca 17 kya yakın bi fiyat cıktı