Tüm dünya bu maçı konuşmakta

Bana da öyle geliyor, yaşlı kurt tekrardan sağlara dönüyor. Normal şekilde zaten Mike maçlarını izlerdim şimdi ise sağlara döneceğinizi görünce bir heyecan yaptım.Tyson alır, almazsa çoğu kişi hayal kırıklığına uğrar.
Golden Era dışındaki hiçbir maçı doğru dürüst izlememisimdir ama bu maçı gerçekten epeydir bekliyordum.Bana da öyle geliyor, yaşlı kurt tekrardan sağlara dönüyor. Normal şekilde zaten Mike maçlarını izlerdim şimdi ise sağlara döneceğinizi görünce bir heyecan yaptım.
Jake Paul parayı bastırmıştır Mike yatar. Jake'in bu zaman kadar maçlarına bakın ne şikeler dönüyor.Tüm dünya bu maçı konuşmakta![]()
Oynanacak maçda şike olacağını zannetmiyorum, profesyonel olarak işlenecekmiş canlı yayında da şike yapmazlar herhalde ya.Jake Paul parayı bastırmıştır Mike yatar. Jake'in bu zaman kadar maçlarına bakın ne şikeler dönüyor.
Yaşlı kurt affetmez.Üzülerek söylüyorum ki, Jake Paul kazanacak. Büyük oyun dönüyor.
Yaş olarak evet baya fark varda, Mike sağ vuruşları çok etkili Jake daha hızlı ve daha çevik olabilir ama bana kalırsa Mike Tyson kaybetmez.Mike Tyson ilk iki raundda sağlam çakıp indiremezse alması çok zor. Adam sağlık sorunlarından, mide ameliyatından falan döndü ve ayrıca yaş farkı çok fazla.
Tiyatro olacağı çok belliydi. Zaten Mike eğer ilk 2 round içinde nakavt etmediyse maç her şekilde bitmiş sayılırdı. Ondan sonrası da eğer Jake nakavt etmediyse de kurgu olacağı ortadaydı.Jake Paul kazanacağını aklımın ucundan bile geçmezdi, ben bu maçı böyle beklemiyordum. Üzdün beni yaşlı kurt.
Mike a para tatlı geldi ihtiyacı vardı o yüzden çıktı tamamiyle değil ama kurgu mutlaka var kac defa indirebilecekken geri çekildi vurmadıJake Paul kazanacağını aklımın ucundan bile geçmezdi, ben bu maçı böyle beklemiyordum. Üzdün beni yaşlı kurt.
Adam zaten 2. Turdan sonra hep geri çekildi, adamın üstüne bile gitmedi hep savunma yaptı.Mike a para tatlı geldi ihtiyacı vardı o yüzden çıktı tamamiyle değil ama kurgu mutlaka var kac defa indirebilecekken geri çekildi vurmadı