Jake Paul - Mike Tyson Kazanan Kim Olur?

Dünyanın beklediği boks maçı.

• Jake Paul

Kullanılan: 7 46.7%
  • Mike Tyson

Kullanılan: 8 53.3%

• Kullanılan toplam oy
    15

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Gönüller Mike ile beraber ama yaş ve kondisyon farkı büyük sıkıntı olacak bence. Ben tahmin edemiyorum.

Metaxa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Üzülerek söylüyorum ki, Jake Paul kazanacak. Büyük oyun dönüyor.

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Mike Tyson ilk iki raundda sağlam çakıp indiremezse alması çok zor. Adam sağlık sorunlarından, mide ameliyatından falan döndü ve ayrıca yaş farkı çok fazla.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
Mike Tyson ilk iki raundda sağlam çakıp indiremezse alması çok zor. Adam sağlık sorunlarından, mide ameliyatından falan döndü ve ayrıca yaş farkı çok fazla.
Yaş olarak evet baya fark varda, Mike sağ vuruşları çok etkili Jake daha hızlı ve daha çevik olabilir ama bana kalırsa Mike Tyson kaybetmez.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
Jake Paul kazanacağını aklımın ucundan bile geçmezdi, ben bu maçı böyle beklemiyordum. Üzdün beni yaşlı kurt.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Jake Paul kazanacağını aklımın ucundan bile geçmezdi, ben bu maçı böyle beklemiyordum. Üzdün beni yaşlı kurt.
Tiyatro olacağı çok belliydi. Zaten Mike eğer ilk 2 round içinde nakavt etmediyse maç her şekilde bitmiş sayılırdı. Ondan sonrası da eğer Jake nakavt etmediyse de kurgu olacağı ortadaydı.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
499

Mike Tyson (USA) vs Lennox Lewis (England) | KNOCKOUT, Boxing Fight Highlights HD

Başını belaya sokup uzun süre ara verdikten sonra, son büyük iddialı çıkışıydı. Tabi buradaki Lennox Lewis o zamanki ağır siklet şampiyonu. Tyson bu karşılaşmada da şansının olmadığını biliyordu.

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Hayatımda izlediğim en berbat box maçlarından biriydi. Hem saçma sapan uykusuz kaldık, hem de beş para etmez bi' tiyatro seyrettik. Ne agresif bi' atak, ne adam akıllı vurulan bir yumruk, hiç bi' şey yoktu. Birileri tamamen ceplerini doldurdu, birileri de saçma sapan bir şey için tonlarca para harcadı. Neyse ki bizim cebimizden bi' şey çıkmadı, tek teselli bu. :geek:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri