james donkey 112i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

solexmert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba dostlar çok bütçem olmadığı için biraz inceleyip incehesap tan james donkey 112i isimli mouse u aldım dün öğlen elime geçti ama aldığım gün değişim talep eden bir email yolladım teslim aldıktan sonra incelediğim sırada orta kısımda bir çizik olduğunu fark ettim üretimde olmuştur tarzında düşündüm başta fakat tam akşam üstü sol tıktan bildiğiniz yay gıcırdaması sesi gelmeye başladı bende bir email yolladım bununla ilgili pazartesi mng kargo ile göndereceğim birkaç sorum var sizlere
(durumu fark ettiğim gibi site üstünden ince hesap sitesine mesaj gönderdim kargo ile yollamamı söylediler)​
1.mouse un kutusu geldiği gibi paketledim fakat üst tarafındaki ince sarı bandı mecburi olarak yırtmak zorunda kaldım bu değişim için bir problem yaratırmı ?​

2.iade almıycaklarını düşünüyorum fakat değişim yapmak terine iade veya tamir yapma olasılıkları nedir yada elimde patlayabilirmi ?

cache-v2

[img=500x600]http://store.donanimhaber.com/c3/4d/37/c34d379b12147aa0b3bbd2f5b5410737.jpeg[/img]
[video=youtube]https://youtu.be/UevUHd_7DBI[/video]

KS

solexmert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ürünü iade hakkınız var 14 gün koşulsuz şartsız. Sadece dış kutusuna zarar vermeyin yeterlidir.

yorumunuz için teşekkür ederim yani üst bandın yırtık olması bir sorun teşkil etmez sanırım değilmi ?
kutuda hiçbir problem yok sizce şu anda iade mi etmeliyim yoksa değişim mi talep etmeliyim ? tam olarak 120 tl civarında bir bütçem var ve sitedeki güzel yorumlara dayanarak bu mouse u aldım açıkcası çokta hoşuma gitti ama sanırım bu iade veya değişim yüzünden 15 - 20 gün arası kablosuz küçük bir mouse kullanmak zorunda kalıcam sizin tavsiyeniz nedir acaba ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Koruma bandını açmadan ürünü nasıl göreceksiniz ki? Sorun yok sadece dış kutusu hasar almasın yeterlidir.

İade edilebilir ama bütçenize zaten çok fazla seçenek yok. Beğendiyseniz ilk izlenim olarak değişim talep edin.

KS

solexmert

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Koruma bandını açmadan ürünü nasıl göreceksiniz ki? Sorun yok sadece dış kutusu hasar almasın yeterlidir.

İade edilebilir ama bütçenize zaten çok fazla seçenek yok. Beğendiyseniz ilk izlenim olarak değişim talep edin.

ilk defa aldığım bir ürünle ilgili sıkıntı yaşıyorum biraz tedirgindim içime su serptiniz içine değişim talep ettiğime dair bir not iliştirdim ve sorunu atlattım umarım pazartesiden sonra en kısa zamanda sorun çözülür tekrar teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri