k55 Bluetooth Kulaklık Sorunu

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Merhaba arkadaşlar.

K55 kablosuz kulaklığım var. Telefonda şarkı, instagram, youtube da kullanırken ve bilgisayar da şarkı dinlerken hiçbir sorun yokken bilgisayar üzerinden internet sitelerinde sesler kesilip duruyor.

Youtube başta gelmek üzere birçok film sitesinde de bu sorun var.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    301.5 KB · Görüntüleme: 12
Moderatörün son düzenlenenleri:

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Wi-Fi sinyalleriyle çakışıyor olabilir. Bilgisayarınızdan Wi-Fi'yi kapatıp kulaklığı test eder misiniz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İnternet ortamında birde net gecikmesi giriyor araya onun etkisi olabilir. Ayrıca birde internetten izledikleriniz ses sıkıştırma yöntemi kullanıyor farkı ses Codec türleriyle bununda etkisi olabilir.

Ahmet Özkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ürünü hiç kullanamadım kutunun kırmızı ışığı hiç sönmüyor ve maviye dönmüyor kutunun kapağını açsam da değişmiyor aynı şekilde kulaklıkların ışıkları da yanmıyor yani cihaza bağlanamıyorum yardımcı olabilecek var mı

Ahmet Özkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba ürünü hiç kullanamadım kutunun kırmızı ışığı hiç sönmüyor ve maviye dönmüyor kutunun kapağını açsam da değişmiyor aynı şekilde kulaklıkların ışıkları da yanmıyor yani cihaza bağlanamıyorum yardımcı olabilecek var mı
Bende de var kalitesiz bi ürün cok bisi beklememek lazım
Bu sorunu nasıl çözeceğiz aldığımdan beri kullanamadım cihazı düzeltmenin bir yolu vardır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri