ince olanından mevcut aynı renk, kullanayım mı ?
Hocam masa ayağı aşağıda kalır yetişmez, çünkü üstteki kasaya giden kablolar. 2 pc mevcut. Resim güncel hali değil. durum anlaşılsın diye paylaştım. Sizden kısmet olursa Sistem Savaşlarında "hocam kablolar olmamış" diye cümle duymak istemem, sadece o 2 kablo içinEğer kablolar yetişiyorsa plastik kelepçe ile ilk önce monitörü tutan kola sonra ise masa ayağının üst kısmına falan bağlayarak yol yapılabilir bence.
Masa altından boylu boyunca geniş bir kablo kanalı koydum ben. Monitör ayağı arkasından kabloları indirip direk kablo kanalına giriyor sonra nereye gidecekse. Sizde kablolar masa altından kablo kanalından gelip kasaların durduğu rafın orta rafından aşağı yukarı ayrılıp yine belki rafın sol arka ayağının arkasından dikine inen bir kablo kanalı ile kablolar artık gideceği yere gidebilir. Benim kasa yerde, kanalın masa ayağı arkasında kalan yerden çıkıp arkasından kasanın arkasına iniyor direk. Kilitli kelepçeler de çok iş görüyor bu kablo işinde.Herşeyi gizledim. monitör arkasından kasalara giden kablolara bir çare aklıma gelmedi. Tavsiyeniz var mı ?
Resim en son güncel hali değil, sadece monitör arkası kabloları soruyorum, açıkta başka kablo kalmadı şu anki halinde.
Link çok eski kalır bence aktif değildir. Uzay masa saati derseniz çıkıyor N11 vs.Bence en kullanışlısı sepet gibi olanlar
Kişiden kişiye değişir tabi
Bide masadaki saatin linkini atma şansızın var mıdır
İşte burada mevcut kablolar üstteki kasaya gidecek yoksa alttakine gidecek olsa hiç sorun yokMasa altından boylu boyunca geniş bir kablo kanalı koydum ben. Monitör ayağı arkasından kabloları indirip direk kablo kanalına giriyor sonra nereye gidecekse. Sizde kablolar masa altından kablo kanalından gelip kasaların durduğu rafın orta rafından aşağı yukarı ayrılıp yine belki rafın sol arka ayağının arkasından dikine inen bir kablo kanalı ile kablolar artık gideceği yere gidebilir. Benim kasa yerde, kanalın masa ayağı arkasında kalan yerden çıkıp arkasından kasanın arkasına iniyor direk. Kilitli kelepçeler de çok iş görüyor bu kablo işinde.
bunu alıp kablo yetısırse masa altına veya duvara sabitlyebilirsin güzel bir cift taraflı bant ile
mevcut ama sabitleme için bir yere yetişecek mesafesi yok, olmadı görsel kirlilik olmasın diye bunu giydiririmbunu alıp kablo yetısırse masa altına veya duvara sabitlyebilirsin güzel bir cift taraflı bant ile
kablo yetısmemesi kötü olmusmevcut ama sabitleme için bir yere yetişecek mesafesi yok, olmadı görsel kirlilik olmasın diye bunu giydiririm
yine bir detaylı bakacağım yetişir mi diye ama dolanacak kadar değil o kesinkablo yetısmemesi kötü olmus
Kabloloları toplayıp o kılıf gibi şeyin üstüne daha sağlıklı olurTaner Hocam bir ara sarmaşık önermişti kablo gizlemek için, hem daha iç açıcı bir ortam olur, hemde gizleyebilirim diye düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir ? Çünkü o kabloları dolandırma payım yok.
Siyah sarmaldan mı bahsediyorsunuz ? Sarmaşık mı ?Kabloloları toplayıp o kılıf gibi şeyin üstüne daha sağlıklı olur
Siyah sarmala sarıp üstüne yaprak gibi sarmaşık olabilirSiyah sarmaldan mı bahsediyorsunuz ? Sarmaşık mı ?
Deneyeyim, sarmalın içinde inşallah bileşir, kabloların aralarında da mesafe varSiyah sarmala sarıp üstüne yaprak gibi sarmaşık olabilir