Kablo Karışıklığını Çözdüğüm Ürün.

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Herkese Selam İyi Günler Dilerim,

Kablo Karışıklığı Özellikle Masaüstü Kullanıcıları İçin Temel Sorunlardan Birisi Kabloları Kasaya Taşımak Gibi Durumlarda Kablolar Karışabiliyor Bu da Estetik Görünüm Açısından Ve Ürünlerin Kablo Kırılmasından Bozulması Gibi Sonuçlara Neden Olabiliyor.

Ben Hem Kablolarımın Karışık Olmasından Hem de Şarj Kablomu Masa Altıdnaki Üçlü Prizden Verdiğim İçin Kablomun Belirli Yerde Durmayıp Yanlışlıkla Üzerinden Geçmemden Şikayetçiydim Zamanla Kablo Ezilip Bozuldu Ben de Bulduğum Çözümü Sizinle Paylaşmak İstedim Hem de 29 TL'ye Ayrıca Yapısı Hafif Esneyebiliyor İnce Kalın Olması Kablonuzun Herhangi Sorun Yaratmıyor.

1660742493568.png

Ben Kendime En Ufak Örnek Şu Şekilde Kurdum Sistemi

Boyut Açısından Ele Alacak Olursak Aşağıdaki Görseller Açıklayacaktır.
1660742566938.png

1660742588605.png

Ürün İçerisinde Çift Taraflı Bant ile Beraber Geliyor Ve Fazlasıyla Sağlam Tutuş Sağlıyor

Ürünün Linki -> https://www.trendyol.com/filkete/20...s-p-310956128?boutiqueId=61&merchantId=510669

Şunu Not Düşmek İsterim Asla Reklam Amacım Yoktur Sadece Benim Gibi Sorun Yaşayanlar İçin Gayet Etkili Bir Alternatif Çözüm.

Moderatörün son düzenlenenleri:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Bende şu üründen kullanıyorum elektrikçiden aldım, kasa monitör power kablolarını 2 taneye, ekipmanları 2 taneye soktum kalan DP ve ethernet kablosunu da 2 parçaya topladım. Kötü durmadı tercihe bağlı kullanılabilir dezavantajı yine masa altında kalıyor ama dağınık kalmasından her türlü iyidir.

Ekli dosyalar

• IMG_20220817_162658.jpg
    IMG_20220817_162658.jpg
    132.3 KB · Görüntüleme: 21
KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Bende şu üründen kullanıyorum elektrikçiden aldım, kasa monitör power kablolarını 2 taneye, ekipmanları 2 taneye soktum kalan DP ve ethernet kablosunu da 2 parçaya topladım. Kötü durmadı tercihe bağlı kullanılabilir dezavantajı yine masa altında kalıyor ama dağınık kalmasından her türlü iyidir.
Elbette Farklı Çözüm Yolları Var Şeffaf Olması Bir tık Avantaj

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Herkese Selam İyi Günler Dilerim,

Kablo Karışıklığı Özellikle Masaüstü Kullanıcıları İçin Temel Sorunlardan Birisi Kabloları Kasaya Taşımak Gibi Durumlarda Kablolar Karışabiliyor Bu da Estetik Görünüm Açısından Ve Ürünlerin Kablo Kırılmasından Bozulması Gibi Sonuçlara Neden Olabiliyor Ben Hem Kablolarımın Karışık Olmasından Hem de Şarj Kablomu Masa Altıdnaki Üçlü Prizden Verdiğim İçin Kablomun Belirli Yerde Durmayıp Yanlışlıkla Üzerinden Geçmemden Şikayetçiydim Zamanla Kablo Ezilip Bozuldu Ben de Bulduğum Çözümü Sizinle Paylaşmak İstedim Hem de 29 TL'ye

Ekli dosyayı görüntüle 4615
Ben Kendime En Ufak Örnek Şu Şekilde Kurdum Sistemi

Boyut Açısından Ele Alacak Olursak Aşağıdaki Görseller Açıklayacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 4616
Ekli dosyayı görüntüle 4617

Ürün İçerisinde Çift Taraflı Bant ile Beraber Geliyor Ve Fazlasıyla Sağlam Tutuş Sağlıyor

Ürünün Linki -> https://www.trendyol.com/filkete/20...s-p-310956128?boutiqueId=61&merchantId=510669

Şunu Not Düşmek İsterim Asla Reklam Amacım Yoktur Sadece Benim Gibi Sorun Yaşayanlar İçin Gayet Etkili Bir Alternatif Çözüm.
Selamlar,
Gayet güzel olmuş elinize sağlık. Bu üründen kaç tane aldınız ? Paket içerisinde 20 tane yazıyor. 20 adet size yetti mi veya keşke 1 paket daha alsaydım dediniz mi ? Benim evde yaptığım kablolama sistemi malesef bozguna uğradı ve yeniden yapmam gerekecek.

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Selamlar,
Gayet güzel olmuş elinize sağlık. Bu üründen kaç tane aldınız ? Paket içerisinde 20 tane yazıyor. 20 adet size yetti mi veya keşke 1 paket daha alsaydım dediniz mi ? Benim evde yaptığım kablolama sistemi malesef bozguna uğradı ve yeniden yapmam gerekecek.
teşekkür ederim evet 20 tane geliyor ve bana yetti kulaklık kablom + şarj kablom bir de mouse kablom için kullandım 5-6 tane de arttı tabi siz daha fazla şey için kullanacaksanız veya bir kabloya daha sık kullanmayı planlıyorsanız ikinci paket alınabilir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Güzel işe yarar bir ürün. Adını hatırlamıyorum ama süpürgeliğin üzerinden geçen kabloları küçük bir çivili plastik şeyle tutturuyorduk onlara benziyor.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
evimde genel kablolarda kullanıyorum duvara sabitlenilecek kablolarda kullanıyorum bunu ama benim gibi tahta bir masa kullanıyorsanız delmek sorun oluyor bilyorsunuz çatlayabiliyor ileride çıkardığınızda şu yuvarlak yapışkan şelerle doluyor falan
Çift taraflı bant kullanılabilir hocam sağlam tutuyor ince olanlar

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
29 tl fiyatı iyiymiş bende aldım bakalım inşallah işime yarar teşekkür ederim hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri