Blackshark v2 proArkadaşlar 3k bütçede kullaklik arıyorum sizce kablolumu yoksa kablosuz mu aklmida hyprex Alpha s ve hyprex could 3 te kaldı onerwcegeniz başka kulaklık varmı
Kablosuz kulaklık ekipmanlar arasında en büyük rahatlığı sağlayan. Kesinlikle kablosuz al çok büyük nimetArkadaşlar 3k bütçede kullaklik arıyorum sizce kablolumu yoksa kablosuz mu aklmida hyprex Alpha s ve hyprex could 3 te kaldı onerwcegeniz başka kulaklık varmı
Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık hocam bu kulaklık nasılKablosuz kulaklık ekipmanlar arasında en büyük rahatlığı sağlayan. Kesinlikle kablosuz al çok büyük nimet![]()
güzel kulaklık rahat bide. 1.5 sene kadar kullandım herşeyinden memnundum. en çok sevdiğim özelliği mikrofonu yukarı kaydırınca kapanması. corsair virtuoso modeline gectim ama o özelliği arıyorumCorsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık hocam bu kulaklık nasıl
çöp, alınmazCorsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık hocam bu kulaklık nasıl
Peki başka ne alabilirim 3k ya hyprex Alpha s nasılçöp, alınmaz
Barracuda x 2022Peki başka ne alabilirim 3k ya hyprex Alpha s nasıl
Hahaha bu forumda ki ekipman uzmanı Corsair void elite wireless modeline çöp diyor he. 50mm sürücü çapı ve neodimyum sürücü olan kulaklığa çöp alınmaz diyip. 40mm sürücü çapı ve dinamik sürücülü kulaklık öneriyor bu cahillik halis mi?. Ek olarak 116db - 96db / 30khz-20khzçöp, alınmaz
@Sahuraka @Greewe_Greewhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-barracuda-oyuncu-kulak-üstü-kulaklık-siyah-1222985.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.13
Bu fiyat normal mi yoksa ucuz mu normal fiyatı 4k civarında gözüküyor çoğu yerde
Corsair hakinda bilgin varmıŞahsen kablo kalabalığından nefret ettiğim için her şeyi kablosuz kullanmaya özen gösteriyorum. Razer Barracuda ses olarak iyi ama mikrofon olarak fazla beklentiye girmeni tavsiye etmiyorum.
Maalesef.Corsair hakinda bilgin varmı
v2 pro1- Razer barracude x 2022
2- Razer BlackShark V2 X
3- Razer BlackShark V2 Pro 2022
Hangisini seçerdiniz?
V2 pro1- Razer barracude x 2022
2- Razer BlackShark V2 X
3- Razer BlackShark V2 Pro 2022
Hangisini seçerdiniz?
Fiyatı iyi, kaliteli kulaklık ama çıkış yılı da önemli, yeni çıkışlı olsun.https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-barracuda-oyuncu-kulak-üstü-kulaklık-siyah-1222985.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.13
Bu fiyat normal mi yoksa ucuz mu normal fiyatı 4k civarında gözüküyor çoğu yerde