Kablolu Kulaklikmi Kablosuz Mu

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Arkadaşlar 3k bütçede kullaklik arıyorum sizce kablolumu yoksa kablosuz mu aklmida hyprex Alpha s ve hyprex could 3 te kaldı onerwcegeniz başka kulaklık varmı

Orgetmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Kablosuz kulaklık ama kaliteli bir şey almalısın, kablosuz kulaklık gerçekten konforlu bir şey.
Ben de Razer Barracuda var, aynı anda telefon bluetooth u ile kullanımı ise ayrıca konfor sağlıyor.
Yerinde olsam bütçemi zorlar kaliteli bir şey alırım 1 kez alırım.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Arkadaşlar 3k bütçede kullaklik arıyorum sizce kablolumu yoksa kablosuz mu aklmida hyprex Alpha s ve hyprex could 3 te kaldı onerwcegeniz başka kulaklık varmı
Kablosuz kulaklık ekipmanlar arasında en büyük rahatlığı sağlayan. Kesinlikle kablosuz al çok büyük nimet :)

KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Kablosuz kulaklık ekipmanlar arasında en büyük rahatlığı sağlayan. Kesinlikle kablosuz al çok büyük nimet :)
Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık hocam bu kulaklık nasıl

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Corsair Void Elite RGB 7.1 Surround Kablosuz Carbon Gaming Kulaklık hocam bu kulaklık nasıl
güzel kulaklık rahat bide. 1.5 sene kadar kullandım herşeyinden memnundum. en çok sevdiğim özelliği mikrofonu yukarı kaydırınca kapanması. corsair virtuoso modeline gectim ama o özelliği arıyorum

reyban

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hahaha bu forumda ki ekipman uzmanı Corsair void elite wireless modeline çöp diyor he. 50mm sürücü çapı ve neodimyum sürücü olan kulaklığa çöp alınmaz diyip. 40mm sürücü çapı ve dinamik sürücülü kulaklık öneriyor bu cahillik halis mi?. Ek olarak 116db - 96db / 30khz-20khz

St. Merichelieu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şahsen kablo kalabalığından nefret ettiğim için her şeyi kablosuz kullanmaya özen gösteriyorum. Razer Barracuda ses olarak iyi ama mikrofon olarak fazla beklentiye girmeni tavsiye etmiyorum.

KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Şahsen kablo kalabalığından nefret ettiğim için her şeyi kablosuz kullanmaya özen gösteriyorum. Razer Barracuda ses olarak iyi ama mikrofon olarak fazla beklentiye girmeni tavsiye etmiyorum.
Corsair hakinda bilgin varmı

aytekinc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
1- Razer barracude x 2022
2- Razer BlackShark V2 X
3- Razer BlackShark V2 Pro 2022

Hangisini seçerdiniz?

Orgetmen

Stajyer Üye