Merhabalar kablosuz fare arayışı icine girdim. Genelde pence tutuş oynuyorum. Elim küçük değil. 1-2 model buldum lakin zerre fikrim yok. Kablolu olarak da 1 tane tipi hosuma giden var fikir acisindan yardimci olur. Bütçe max 500 olarak düşünüyorum.
Kablolu
www.akakce.com
Kablosuz
www.akakce.com
www.akakce.com
Vaktin varsa hocam @ugur.gozaydin
Kablolu

Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 RZ01-03210100-R3M1 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kablosuz

Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.648,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Vaktin varsa hocam @ugur.gozaydin