- Konu Sahibi
Razer aldım 300 TL lik fark var mı sensör olrkSensörü iyi de malzeme kalitesi iyi değil
Razer aldım 300 TL lik fark var mı sensör olrkSensörü iyi de malzeme kalitesi iyi değil
YokRazer aldım 300 TL lik fark var mı sensör olrk
Hocam razer basiliskv3x hyperspeed 1400 e düşmüş oroschiv2 990 hangisi
Aradaki farkı vermeye değmez OrochiHocam razer basiliskv3x hyperspeed 1400 e düşmüş oroschiv2 990 hangisi
Hocam fark ne peki hyperspeed olması miAradaki farkı vermeye değmez Orochi
ErgonomiHocam fark ne peki hyperspeed olması mi
Sensör aynı miErgonomi
Hocam pardon şey demeyi de unuttum bir de Lenovo m600 indirime girmiş 1300 lira wirelessErgonomi
KralErgonomi
alınmazHocam pardon şey demeyi de unuttum bir de Lenovo m600 indirime girmiş 1300 lira wireless
alınmaz
Profesyonel isen değer , normal bir oyuncu için kabloluya geçmeye gerek yok kablosuzun rahatlığı başka.
Kral bildiğin gibi orochi V2 almıştım razer şimdi bir ürün buldum kablolu ama 8k desteği var sence aradaki fiyat farkına ve kablolu olmasına değer mi
Kardeşim için ya zaten ben de Zenith pro var O da 4K ama zaten 8k ile 4K arasındaki fark hissedilmiomuşProfesyonel isen değer , normal bir oyuncu için kabloluya geçmeye gerek yok kablosuzun rahatlığı başka.
İşlemcine de ekstra yük biner 8K mouse daKardeşim için ya zaten ben de Zenith pro var O da 4K ama zaten 8k ile 4K arasındaki fark hissedilmiomuş
Yorumlara scroll problemi var falan yazmışlar ama bu hyperxeİşlemcine de ekstra yük biner 8K mouse da