Tuşlarında herhangi bir sorun yoksa skatez ve mousepad değiştirdiğinde çözülür, tuşlarda sorun varsa artık o mouse u duvara as yenisini al hocambiraz daha düşük bütçeye şunu da öneriyorlardı. klavye almanca ama ezbere yazmanız lazım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bende şundan var 8 sene oldu değiştirme vakti geldi mi acaba. neye göre anlarız. gerçi orta kısmında ağırlaşıyor mause, az kullanılan kenarlara geçtim mi tüy gibi kayıyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Linki mouse sandım senin pad değiştirmen lazımTuşlarında herhangi bir sorun yoksa skatez ve mousepad değiştirdiğinde çözülür, tuşlarda sorun varsa artık o mouse u duvara as yenisini al hocam
Yumuşak var sert var ikisinin arası hibrit var 2-3 ay idare etsin diyorsan dm den sana bi video atacağım şimdi onu yap idare et hocamvalla daha ödemeler gelmedi hiç bir yerden. biraz borçları kapatsaydık bakardık . 2-3 ay daha idare etsin en kötü.
bu sert formda. hangisi daha iyi ya da sertler x için yumuşak kumaş olanlar şunun için diye bir şey var mı
Valla kutuda içeriği de 1-1 aynı, zannetmiyorum fotoda da 3 tane kutu var daha önceden alınmış şimdi satılıyor gibi duruyor ama Türkiye burası bilemeyizZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar bu ilandaki klavye sıfır fakat sahte çıkma vs bi durum olabilirmi
200 lira daha ucuz aliexpressten ama bilemedim aslında bende burdan almayı düşünüyordum.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar bu ilandaki klavye sıfır fakat sahte çıkma vs bi durum olabilirmi
Muhtemelen o daha uyguna aldı kâr ile satıyor diğer türlü izahı yok yani, sahte veya replika olduğunu düşünmüyorum200 lira daha ucuz aliexpressten ama bilemedim aslında bende burdan almayı düşünüyordum.
Logitech G915 TKL en iyisiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aynen öyle hocamMuhtemelen o daha uyguna aldı kâr ile satıyor diğer türlü izahı yok yani, sahte veya replika olduğunu düşünmüyorum
Logitech G915 TKL en iyisi
Öyle yaparsa keycaps nasıl satacak sanaBu tarz klavyelerde neden tuşların harf yazan kısmını şeffaf ışık geçiren cinsten yapmıyorlarda saydam yapıyorlar ?
Ben şuanda hyperx originis 60 kullanıyorum keşke tuşları bunun gibi olsaydı ışıkları güzel gözüküyor ama klavyeye çay döktüm. Bazı tuşlar basmıyor.Öyle yaparsa keycaps nasıl satacak sana
3-5 ay kullan bu ak820pro yu sonra saydam keycaps alırsın switchinide kadar değişiyor hatta uyarsa o çay döktüğün klavye keycapslerini de kullanırsın birkaç tuşunuBen şuanda hyperx originis 60 kullanıyorum keşke tuşları bunun gibi olsaydı ışıkları güzel gözüküyor ama klavyeye çay döktüm. Bazı tuşlar basmıyor.