- Tepki
- 34
Ondan al diye boş atmış, Alide anlaşmazlık açmak o kadar sürmüyor. En azından bir güvence var para iadesi alabiliyorsun. Ürün tamamen sorunlu ise direk yardımcı oluyorlar zaten. Ama kullanılabilirse, hafif kusurluysa cüzi bir miktar iade yaparlar. Sorun yaşayacağınızı sandığım ürünler değil zaten. He yurtiçinde test etmiş adam ondan gidipte alabilirsin tabii
Ondan al diye boş atmış, Alide anlaşmazlık açmak o kadar sürmüyor. En azından bir güvence var para iadesi alabiliyorsun. Ürün tamamen sorunlu ise direk yardımcı oluyorlar zaten. Ama kullanılabilirse, hafif kusurluysa cüzi bir miktar iade yaparlar. Sorun yaşayacağınızı sandığım ürünler değil zaten. He yurtiçinde test etmiş adam ondan gidipte alabilirsin tabii
Geldiği zaman gümrükten geçerken vergi hesaplanacak. O da yüksek ihtimalle 800 900tl falan olacak. Epomakerden almak daha sağlıklı o yüzden. Aliexpress sitesi, epomaker satıcısından.Ajazz AK820 Pro
TFT Screen: The Interactive Interface This 75% mechanical keyboard comes equipped with a TFT Screen, serving as your interactive interface for real-time updates and customization. The high-definition display allows for customizable visuals, battery status, date & time display, connectivity & OS...ajazzstore.com
hocam ajazzın kendi sitesinde türkiye kargo ücreti göstermiyor sepete kadar geldim vergiside cıkmadı burdan almak daha mantıklı değil mi kredi kartından satıştan sonra vergi çekme ihtimali varmıdır
Eğer kart bilgilerini kaydettiysen ve profildeki isimle uyuşmuyorsa verebiliyor böyle hataBöyle bir hata veriyor anlamadım.
şimdi gelen smsi girdim ödemeyi alırken böyle bir şey indirdi kendi kendine
Bankanın kendi döviz kuruna göre işlem yapıyor ondan dolayı bi farklılık olabiliriş bankasından aradılar onaylıyor musunuz diye ?
Beyler fiyat normalde bu ama iş bankası daha fazla alıyor ben anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 36124
2200 falan varsa şimdi ödeyine basıp halledersinizBurda kaldım param yetmiyor puhahahahaha
2189 oluyor dolara çevirince ama benden 2289 istiyor iş bankası doları 1 lira fazla alıyor nerdeyse2200 falan varsa şimdi ödeyine basıp halledersiniz
Bankanın kuruyla Google da ki kur birbirini tutmadığı için normal o2189 oluyor dolara çevirince ama benden 2289 istiyor iş bankası doları 1 lira fazla alıyor nerdeyse
Hayırlı uğurlu olsunÖdendi sanırım
11 günde geldi benim ürün o kadar gün sabredin çay döktüğünüz klavye ileHayırlı uğurlu olsun
Hesaptan parayı neden çekmedi onu anlamadım bHayırlı uğurlu olsun
11 günde geldi benim ürün o kadar gün sabredin çay döktüğünüz klavye ile
Kartınızın yurtdışı internet vs kullanımı açık mıHesaptan parayı neden çekmedi onu anlamadım b
Banka aradığında kabul etmeyip daha sonra tekrar ödeme yapınca belki bir sıkıntı olmuştur bankanızı arayıp bir sorun istersenizKartınızın yurtdışı internet vs kullanımı açık mı
Hesaptan çekilir belki sabaha kadar bir bilgim yok hocam bankayla görüşün bi isterseniz, normalde çekmesi gerekiyorBöyle gözüküyor
Hocam peki gönderilecek yazması normal mi ?Hesaptan çekilir belki sabaha kadar bir bilgim yok hocam bankayla görüşün bi isterseniz, normalde çekmesi gerekiyor