Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi ( Oyuncu )

KS

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Deneyimleriniz nasıl bende almayı düşünüyorum
Memnunum hocam, Ben sürekli kulaklıkla iş yapan birisi olduğum için batarya süresi bana biraz kısa geliyor. Başkası için 5-6 saat kullanmak normal süredir ama bana yetmiyor :) Ekolayzır ile ayarlayabildiğin tarzlar ve o tarzlar arasında geçiş yapmak çok iyi.. Oyunlara göre ayarlabilmek de hoşuma gitti. Bass ve tizleri gerçek tonda alabiliyor olmakta keyif verici.. Tavsiye ederim. 5-6 saat kullanımda kulak ve boyunda ağrı yapmıyor.

Sevgiler

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Memnunum hocam, Ben sürekli kulaklıkla iş yapan birisi olduğum için batarya süresi bana biraz kısa geliyor. Başkası için 5-6 saat kullanmak normal süredir ama bana yetmiyor :) Ekolayzır ile ayarlayabildiğin tarzlar ve o tarzlar arasında geçiş yapmak çok iyi.. Oyunlara göre ayarlabilmek de hoşuma gitti. Bass ve tizleri gerçek tonda alabiliyor olmakta keyif verici.. Tavsiye ederim. 5-6 saat kullanımda kulak ve boyunda ağrı yapmıyor.

Sevgiler
Hmm hayırlı olsun hocam

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Bilirkisi konustu yanlis yönlendirilmis 🤣🤣 kulakligin binlerce kullanicisi var ama sey razer degil

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bilirkisi konustu yanlis yönlendirilmis 🤣🤣 kulakligin binlerce kullanicisi var ama sey razer degil
Haha razer sponsoruyum sanki
Razerın kulaklıklarını önerince sorun mu oluyor? Daha iyi üretsinler önerelim? Bir sürü marka öneriyorum ben burda. Bu kadar toxic olmana gerek yok

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Haha razer sponsoruyum sanki
Razerın kulaklıklarını önerince sorun mu oluyor? Daha iyi üretsinler önerelim? Bir sürü marka öneriyorum ben burda. Bu kadar toxic olmana gerek yok
Kimse onermene laf etmiyor. Burada benim onerdigim kulakligi almis arkadas " yanlis yönlendirilmissiniz" diyon, öyle mi olmus :)

AliGamer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
PCHocası sakinleri iyi akşamlar herkese,
2000 TL Max geçmeyecek oyuncu kulaklığı önerisi arıyorum.

Aradığım özellikler:
- 7.1 destekli
- Kablosuz
- Kulak pedlerinin kalitesi ( Terleme yapmayan veya cok kullanmaktan yırtılmayan)
- Mikrofon özelliğinin tak çıkar olabilmesi veya Mikronun yukarı yönlü katlanma özelliğinin olması. (Mikrofonsuz bile olabilir.)
- Dahili mikrofon kullandığım için mikrofon kalitesi önemli degil.
- Dışardan program ile kulaklık ayarlarına müdahale edilebilmesi.
- Çızırtı vs gibi sorunlar yaşatmayan artılarının olması.

Lütfen deneyimlediğiniz kulakları öneriniz. 👌

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!🙏
en iyisi bence corshair void rgb belki ileride bende alacağım bundan çok kaliteli bir kulaklık gerçekten kullanmıştım arkadaşlarımdan fln sevdim :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
en iyisi bence corshair void rgb belki ileride bende alacağım bundan çok kaliteli bir kulaklık gerçekten kullanmıştım arkadaşlarımdan fln sevdim :D
Eğer deneme şansınız varsa
G535
Blackshark v2
Corsair hs70 gibi kulaklıkları deneyip karar verin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri