Kaliteli Markalardan Güzel Bir Laptop Önerisi

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Son günlerde forum sakinlerini bu konuda biraz yordum ama gerçekten çok karar değiştiren birisiyim bir kusurunu görünce almaktan vazgeçiyorum. Artık yavaş yavaş bir karar vermem gerekiyor. Yarın Hepsiburada'da ''İntel Gamers Days'' başlığı altında indirimler olacakmış. Aynı şekilde 26 Ağustos 18.00 itibarıyla İtopya'da da okula dönüş indirimleri başlıyormuş. Tahminimce eylül ayına girdiğimizde yine fiyatlar oynayacak(artacak). Bu yüzden bu iki indirimlerden birinden faydalanıp bütçeme göre en iyi tercihi yapmak istiyorum. Bütçe konusuna gelirsek: Ortalama olarak 30000-35000 TL fiyat bandında bir şeyler almak istiyorum. İndirim geleceği için öneriler 35000-40000 TL arasında da olabilir. Laptop bilgisayar mühendisi öğrencisi olarak minimum 5-6 sene kullanılacak ve oyunlarda da rahatlıkla 5-6 sene gitmesi gerekiyor. Başlıkta da belirttiğim gibi kaiteli bir marka olmasını istiyorum: Monster, Casper gibi markalardan uzak durmak istiyorum. Msi, Asus, Dell gibi markalar olabilir. Soğutma performansı iyi, günlük kullanımda pili 4-5 saat ve yukarısında gidecek, minimum 6gb vram olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. Umarım bu konu gaming laptop almamdan önceki son konum olur:/ Buraya kadar da okuduysanız içten bir şekilde teşekkürlerimi sunuyorum. İyi akşamlar dilerim.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Okul indiriminde 30k lık ürünün fiyatı düşmez. Matebook tarzı şeylerin fiyatı düşer. Öneri yaparım.

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam hp laptop ekranları gereğinden fazla sallanıyor diye biliyorum; ya da o sadece bir modeline göre kronik bir problem mi acaba?

KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
KS

Burak_dasTra_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Önerisi olan yoksa alın geçin hocam. Link atarmısınız btw

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Alınır bence. @ugur.gozaydin sizce hocam?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri