Kamera Görüntüsü izlemek için 220g işlemciye psu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Numanap

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba şirkete kamera görüntüleri izlemek/tvye aktarmak için kasa alınacak Asus Vivo UN65-M3135M önerildi  fakat atx kasa bir pc daha iyi olur sanırım görüntü kalitesi bakımından.Düşündüğüm sistem işlemci ryzen 2200g , anakart gigabyte a320m-h 3200mhz https://www.sinerji.gen.tr/tx-k3-250w-usb-20-atx-mid-tower-kasa-pmu406400 bu psu yeterli olur mu acaba? Bu arada a320m-h anakartın nvme desteği var mı anladığım kadarıyla var ama pek emin olamadım. Bütçeyi düşük tutmaya çalışıyorum 2000 tl civarı öneriniz varsa alabilirim sistem olarak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Uzun süreli çalışacağı için kasa PSU seçiminde uzun çalışma saatlerinde ve kesintilerde sorun yaratmayacak bir PSU seçimi daha iyi olacaktır.

APU sistem gayet iyi 8 GB RAM fazla fazla yeter seçtiğiniz anakartın M.2 disk yuvası var sorun yok ama M.2 fazla olur bu tarz bir sisteme.

APU Sistem - 1.997,72 TL - bu benim topladığım sistem. İsterseniz çok bir depolama alanına ihtiyacınız olmayacaktır diye düşünüyorum ana sistemi çalıştıracak ve bir kaç ekstra şey olacak sonuçta SSD diski 120GB Patriot 120GB Burst Okuma 560MB-Yazma 540MB SATA SSD (PBU120GS25SSDR) bu modele düşürebilirsiniz 78 TL daha ucuzlar sistem bu sayede isteğinize bağlı tabi.

Ayrıca benzer fiyata Sinerji AMD Ryzen Apu Sistem - 1.985,65 TL bu sistemi olduğu gibi alabilirsiniz. Ekstra olarak TX TXCCF12BK2 Siyah 120 mm Kasa Fanı (2li Set) - 39,86 TL bu fan setini almanızı öneririm kasa sadece 1 fan ile geliyor. Ancak bu sistemdeki PSU Gamepower çinli dandik bir marka ben önermem açıkçası ondan dolayı topladığım sistemi düşünün bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri