Kameram bozuk çalışmıyor

AntiPro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2 saat öncesine kadar çalışan kameram bozuldu ışık yanıyor ama kendisi çalışmıyor yardım edebelir misiniz?
fotoğraf eklemesini bilmiyorum ondan dolayı kusura bakmayınız

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yazılım odaklı olabilir diye sürücüsünü silip tekrar kurdunuz mu? Sürücü silme işlemini CCleaner gibi bir yazılım ile yapıp sistemi yeniden başlatıp yeniden kurulum yapın.

Bu çözmez ise cihazda sorun vardır ki bu işlemi siz çözemeyebilirsiniz. Servis yoluna başvurun derim.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kameranız harici bir kamera ise Logitech c525 gibi marka model belirtirseniz eğer driverlerine veya uygulamasına bakarak çözebiliriz.

KS

AntiPro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yazılım odaklı olabilir diye sürücüsünü silip tekrar kurdunuz mu? Sürücü silme işlemini CCleaner gibi bir yazılım ile yapıp sistemi yeniden başlatıp yeniden kurulum yapın.

Bu çözmez ise cihazda sorun vardır ki bu işlemi siz çözemeyebilirsiniz. Servis yoluna başvurun derim.

hocam dahili

AntiPro' Alıntı:
2 saat öncesine kadar çalışan kameram bozuldu ışık yanıyor ama kendisi çalışmıyor yardım edebelir misiniz?
fotoğraf eklemesini bilmiyorum ondan dolayı kusura bakmayınız

Hocam drive booster uygulamasından silip tekrar yükledim. Ama şöyle bir hata ışık var arada bir kamera git  gel yapıyor 1 saniyeliğine görüyorum kendimi

Enes Yavuz' Alıntı:
Kameranız harici bir kamera ise Logitech c525 gibi marka model belirtirseniz eğer driverlerine veya uygulamasına bakarak çözebiliriz.

dahili

ugur.gozaydin' Alıntı:

Hocam drive booster uygulamasından silip tekrar yükledim. Ama şöyle bir hata ışık var arada bir kamera git  gel yapıyor 1 saniyeliğine görüyorum kendimi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri