Kararsızım,Yardım…

eminrdes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kulaklık almayı düşünüyorum oyun için ancak ne alacağımı bilmiyorum her kafadan farklı bir ses çıkıyor, hyperx cloud 2 kablosuz almayı düşünüyordum ama 6000 liraya bu alınmaz gibi yorumlar aldım sizinde önerilerinizi bekliyorum

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
148
HYPERX Cloud II Core çok satan bir kulaklık performans anlamında beklentilerini karşılar diye düşünüyorum ürünün HB veya trendyol da satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsin.

Ben şahsen kulaklık pedleri kumaş olan ve mikrofonu ileri geri girip çıkabilen kulaklıkları daha çok tercih ediyorum. Yaz aylarında deri pedler rahatsızlık veriyor. Mikrofonu da kullanmadığım zamanlarda ileri itip gizlemek daha iyi oluyor.

Benzer bir karşılaştırma videosu hazırlamıştım önceden

KS

eminrdes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
HYPERX Cloud II Core çok satan bir kulaklık performans anlamında beklentilerini karşılar diye düşünüyorum ürünün HB veya trendyol da satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsin.

Ben şahsen kulaklık pedleri kumaş olan ve mikrofonu ileri geri girip çıkabilen kulaklıkları daha çok tercih ediyorum. Yaz aylarında deri pedler rahatsızlık veriyor. Mikrofonu da kullanmadığım zamanlarda ileri itip gizlemek daha iyi oluyor.

Benzer bir karşılaştırma videosu hazırlamıştım önceden
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için kararımı değiştiren bir öneri oldu sağolun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri