7 yaşındaki kardeşim için oyun önerisi istiyorum steam den olur xbox game pass oyunlarından olur far ketmez önerileriniz nedir
call of duty mobile olur hem uygunsuz birşey (chat hariç)yok hem de aşırı şiddet içermiyor.7 yaşındaki kardeşim için oyun önerisi istiyorum steam den olur xbox game pass oyunlarından olur far ketmez önerileriniz nedir
Kardeşim kız araba oyunlarından ziyade party panic tarzı oyunları seviyorPC zorunlu mu ? İlgisi varsa Farming Sim yada Car Mechanic Sim güzel oyunlar. Sırf traktör sürmek için bile isteyebilir. Telefondan da Brawlstars açın oynasın bence.
LOL veya Dota 2 (!)7 yaşındaki kardeşim için oyun önerisi istiyorum steam den olur xbox game pass oyunlarından olur far ketmez önerileriniz nedir
Valorant csgo lol (şaka bunlardan 12 ye kadar uzak tutun)7 yaşındaki kardeşim için oyun önerisi istiyorum steam den olur xbox game pass oyunlarından olur far ketmez önerileriniz nedir
Emin misin hacı biraz onun yaşı için erken gibi karakterlerin detaylarını oynarken +18 cümleleri falan öğrenmeye başlar bile (abi karı abi).sims 4 oynasın
Minecraft 5 yaşından ölene kadar herkes oynayabilir bencedeben minecraft öneririmciddi anlamda survival oynayabilir
her türlüsünü oynarız ama en sevdiğim smp türü vanilla survival serverler max 15 aktifli kemik kitlesi olanMinecraft 5 yaşından ölene kadar herkes oynayabilir bencede
Haydaytek başına oynayacaksa bence farmville veya ismini hatırlamıyorum şu supercel in oyunu online istiyorsa kesinlikle gang beasts
Bende pvp serverlarında dirsek çürütüyorumher türlüsünü oynarız ama en sevdiğim smp türü vanilla survival serverler max 15 aktifli kemik kitlesi olan
Bizde az oynamadıkBende pvp serverlarında dirsek çürütüyorum![]()