6000-6500 civarı bi kasa almak istiyorum. Karne gününde indirim filan olur mu?. Yoksa beklemeye değmez mi?. Pişman olmak istemiyorum. Yakınlarda pc hocası 6k 7k bandinda pc yapcakda değil gibi. Napcam bilmiyorum. Forumdada yeniyim bu arada
Neden imkansız olsun? Şuanda halihazırda 7.000₺ civarlarına satılan Rx6400'lü sistemler var. Bir kampanya dahilinde sınırlı stokla satılabilir daha düşük fiyattan.yok hocam 6000 6500 TL ye imkansız
Youtuberlar ve sistem satan sayfalar karne gününden sonra "Karne Günü Kampanyası" tarzında kampanyalar yaparlar diye tahmin ediyorum her sene olduğu gibi. Beklemeniz sizin için iyi olacaktır.6000-6500 civarı bi kasa almak istiyorum. Karne gününde indirim filan olur mu?. Yoksa beklemeye değmez mi?. Pişman olmak istemiyorum. Yakınlarda pc hocası 6k 7k bandinda pc yapcakda değil gibi. Napcam bilmiyorum. Forumdada yeniyim bu arada
güzel bir sistem gelmesi m 6000 6500 TL civarlarında çok zorNeden imkansız olsun? Şuanda halihazırda 7.000₺ civarlarına satılan Rx6400'lü sistemler var. Bir kampanya dahilinde sınırlı stokla satılabilir daha düşük fiyattan.
Ben 2. el sistem hiç tavdisiye etmiyorum hocam hayatımda 1-2 kez 2. El şey almışımdır ve hep pişman olmuşumdurİkinci el almayi düşündüm fakat güven konusunu nasil halledicem bilmiyorum. Ekran kartı yorulmuş olabilir. Eksikler olabilir herşey olabilir.
Hocam 7klik 6400 lü sistem valorant gta5 cyberpunk gibi oyunları orta segment oynatir mi?
Hayır bir sıkıntı yapmazTek fan ekran karti sıkıntı yapar mi?
Bunda ryzen 5 var ama
İşlemcinin Ne olucağını yazmamışsınız işlemci ile beraber YouTube de aratıp test videolarını izleyebilirsinizBunda ryzen 5 var ama
Linkini bırakır mısınızNeden imkansız olsun? Şuanda halihazırda 7.000₺ civarlarına satılan Rx6400'lü sistemler var. Bir kampanya dahilinde sınırlı stokla satılabilir daha düşük fiyattan.
Çok sağol. Bi sistem almak için harekete geçtim bunca uzun zaman yıl sonra, dolar 17. Neyse 20 olmadan alayim bari. Karneyide bekleyimde belki ucuza gelirİşlemcinin Ne olucağını yazmamışsınız işlemci ile beraber YouTube de aratıp test videolarını izleyebilirsiniz![]()
rica ederim umarım gönlünce istediğin güzel bir sistemin olurÇok sağol. Bi sistem almak için harekete geçtim bunca uzun zaman yıl sonra, dolar 17. Neyse 20 olmadan alayim bari. Karneyide bekleyimde belki ucuza gelir
Çok beklentim yok ya. Orta segment oynatsin valorant veya ne bilim Battlefield gibi oyunlari. Yeterlirica ederim umarım gönlünce istediğin güzel bir sistemin olur![]()