Karne Gününe Özel 6.000₺- 6.500₺ Sistem Çıkar Mı?

Orix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
6000-6500 civarı bi kasa almak istiyorum. Karne gününde indirim filan olur mu?. Yoksa beklemeye değmez mi?. Pişman olmak istemiyorum. Yakınlarda pc hocası 6k 7k bandinda pc yapcakda değil gibi. Napcam bilmiyorum. Forumdada yeniyim bu arada

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
6000-6500 civarı bi kasa almak istiyorum. Karne gününde indirim filan olur mu?. Yoksa beklemeye değmez mi?. Pişman olmak istemiyorum. Yakınlarda pc hocası 6k 7k bandinda pc yapcakda değil gibi. Napcam bilmiyorum. Forumdada yeniyim bu arada
Youtuberlar ve sistem satan sayfalar karne gününden sonra "Karne Günü Kampanyası" tarzında kampanyalar yaparlar diye tahmin ediyorum her sene olduğu gibi. Beklemeniz sizin için iyi olacaktır.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Zaten az bir zaman kaldı bekleyebilirsiniz. Bazı firmalar indirimli kasa, bazıları ise genel bir indirim yapıyor. Karne zamanı İtopya, İncehesap, Teknobiyotik gibi siteleri takip etmenizi öneririm.

KS

Orix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İkinci el almayi düşündüm fakat güven konusunu nasil halledicem bilmiyorum. Ekran kartı yorulmuş olabilir. Eksikler olabilir herşey olabilir.

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602
İkinci el almayi düşündüm fakat güven konusunu nasil halledicem bilmiyorum. Ekran kartı yorulmuş olabilir. Eksikler olabilir herşey olabilir.
Ben 2. el sistem hiç tavdisiye etmiyorum hocam hayatımda 1-2 kez 2. El şey almışımdır ve hep pişman olmuşumdur

KS

Orix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam 7klik 6400 lü sistem valorant gta5 cyberpunk gibi oyunları orta segment oynatir mi?

KS

Orix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Tek fan ekran karti sıkıntı yapar mi?

KS

Orix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Neden imkansız olsun? Şuanda halihazırda 7.000₺ civarlarına satılan Rx6400'lü sistemler var. Bir kampanya dahilinde sınırlı stokla satılabilir daha düşük fiyattan.
Linkini bırakır mısınız

KS

Orix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemcinin Ne olucağını yazmamışsınız işlemci ile beraber YouTube de aratıp test videolarını izleyebilirsiniz :)
Çok sağol. Bi sistem almak için harekete geçtim bunca uzun zaman yıl sonra, dolar 17. Neyse 20 olmadan alayim bari. Karneyide bekleyimde belki ucuza gelir

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Karne gününe özel bir çok siteden ve YouTube kanalından bir sürü karne indirimli sistemler çıkacaktır sadece PCH gibi kanalları değil de YouTube da ve bunun gibi yerlerde araştırmalısınız hocam. İyi günler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri