Kasa açılmıyor

KS

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Anlatıldığı şekilde ama kendi anakartınızın biosunu indirin o videodaki biosu indirmiyorsunuz yapın olacaktır ekran kartı fanına takılmayın sıfır kart ve bağlantılar tamamsa sorun olmaz.
Deniyorum umarım olur çok teşekkür ederim

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Evet çok teşekkürler ekran geldi ram hızlarını yükselttim çok sağolun yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum
Rica ederim olduğuna sevindim neredeyse yardımcı olamıyorduk b450 chipset anakartların çoğu bios flashback desteklemiyor siz de destekliyordu gözümüzden kaçmadığı için seviniyorum size de hayırlı olsun umarım kazasız belasız uzun yıllar kullanırsınız . Başka bir probleminiz olduğunda foruma yazmayı unutmayın iyi akşamlar :)

KS

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Rica ederim olduğuna sevindim neredeyse yardımcı olamıyorduk b450 chipset anakartların çoğu bios flashback desteklemiyor siz de destekliyordu gözümüzden kaçmadığı için seviniyorum size de hayırlı olsun umarım kazasız belasız uzun yıllar kullanırsınız . Başka bir probleminiz olduğunda foruma yazmayı unutmayın iyi akşamlar :)
Şimdi de bios ekranında işlemci 69C çalışıyor

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Fan amd stok fan mı işlemcinize tam oturduğundan emin olun eğer amd stok fansa işlemciniz 5500 mü tam model ne r5 5000 diye belirtmiştiniz tam detay vermemişsiniz

KS

bur5kbayr3m

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Fan amd stok fan mı işlemcinize tam oturduğundan emin olun eğer amd stok fansa işlemciniz 5500 mü tam model ne r5 5000 diye belirtmiştiniz tam detay vermemişsiniz
Stok fan soğutucu kullanıyorum işlemcim ise amd ryzen 5 5500

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
R5 5000 Asus b450m-k2 şeklinde donanım
Bios guncellemesi lazım anakartta flaş bios butonu yoksa anakartın servisi ile görüşün yardımcı oluyorlar diye biliyorum. Aksi halde 3000 serisi bir işlemci takip onunla biosu guncellemen gerekiyor ki zor iş.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Stok fan ile o işlemci biraz ısınabilir. Birde Frisby kasaya güç kaynağı da dahilse benim önerim en yakın zamanda güç kaynağını değiştirmeniz olur.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bios guncellemesi lazım anakartta flaş bios butonu yoksa anakartın servisi ile görüşün yardımcı oluyorlar diye biliyorum. Aksi halde 3000 serisi bir işlemci takip onunla biosu guncellemen gerekiyor ki zor iş.
En güncel bios u yaptık bilgisayar çalışır konumda konulara yardım ederken öncesini okuyun zaman kaybı yaratmasın iki taraf için de :)

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Stok fan soğutucu kullanıyorum işlemcim ise amd ryzen 5 5500
Stok fan tam oturmuşsa ve macun kuru değilse ki değildir daha yüksek olurdu. Bios ekranında işlemci genelde sıcak gösterir derler siz şuradan vereceğim linkten hwinfo indirip sistem açık kullanımdayken sıcaklık değerlerini kontrol edip bize gösterin bakalım sorun var mı? Link >>> hwinfo download
indirip kurduktan sonra ikinci fotografta ki yönergelere göre işlemci sıcaklık değerleriniz görünecektir.

Ekli dosyalar

• indir.png
    indir.png
    22.6 KB · Görüntüleme: 3
  • cpu sıcaklık.jpg
    cpu sıcaklık.jpg
    288.5 KB · Görüntüleme: 3

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri