Öneri Kasa Için Öneri

Oktay Sarı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm bi sistem topladım parçaları elimde şuan sadece monitör hariç, biraz yardıma ihtiyacım var kasa konusunda ekran kartı ve kule tipi soğutucu yüzünden sistemi atıyım

AMD Ryzen™5 5600X Soket AM4 + Wraith Stealth 3.7GHz 32MB 65W 7nm İşlemci​

ASUS RADEON ROG STRIX RX 6750 XT OC GAMING 12GB GDDR6 192Bit Ekran Kartı​

Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 5000MB)​

GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 4000MHz CL18 1.40V Dual Kit PC Ram​

ASUS TUF GAMING B550-PLUS WF II AMD B550 Soket AM4 Ryzen DDR4 4800MHz(OC)Anakart​

Scythe 120+120MM Ninja 5 SCNJ-5000 Hava Soğutmalı Işlemci Fanı​

arkadaşlar soğutucu ve ekran kartını içinde rahatça kullanabileceğim bi mesh panelli kasa önerisi yaparsanız sevinirim kasaya max 4 5 k harcayabilirim daha ucuza da toplarsam monitör için cebime para kalır teşekkürler şimdiden..

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Corsair 4000D İçin fan eklemesi gerekir.

KS

Oktay Sarı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Corsair 4000D İçin fan eklemesi gerekir.
sağol kardeşim cooler master TD500 kasayı sevdim işlemci soğutucusunu taktıktan sonra kasa kapanır mı ne diyosun çok büyük olduğu için tereddütlüyüm biraz da.

sogutucu harbi adını hak ediyor
valla kardeşim bu işlemci çok ısınıyo diye araştırdım baya fuma 2 alıcaktım bulamadım sonra bu hoşuma gitti, sıvı soğutmayla pek aram yok ama bu ninja 5 de çok büyük kasa bulamıyom tek derdim o valla :)

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
sağol kardeşim cooler master TD500 kasayı sevdim işlemci soğutucusunu taktıktan sonra kasa kapanır mı ne diyosun çok büyük olduğu için tereddütlüyüm biraz da.

valla kardeşim bu işlemci çok ısınıyo diye araştırdım baya fuma 2 alıcaktım bulamadım sonra bu hoşuma gitti, sıvı soğutmayla pek aram yok ama bu ninja 5 de çok büyük kasa bulamıyom tek derdim o valla :)
Soğutucu yana doğru büyük. Yükseklik 155mm orası sıkıntı değil. Asıl sıkıntı olabilecek konu soğutucu fazla geniş olduğundan Ramler ile sıkıntı çıkarması.

KS

Oktay Sarı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Soğutucu yana doğru büyük. Yükseklik 155mm orası sıkıntı değil. Asıl sıkıntı olabilecek konu soğutucu fazla geniş olduğundan Ramler ile sıkıntı çıkarması.
içime bi öküz oturttun kardeşim eyvallah :) ben o ölçüyü tam tersi düşünmüştüm ram kısmı harbiden sıkıntılı yükseltebiliriz inşallah ramlere değmeden bi ayar çekicez artık yapabiliyosam.

içime bi öküz oturttun kardeşim eyvallah :) ben o ölçüyü tam tersi düşünmüştüm ram kısmı harbiden sıkıntılı yükseltebiliriz inşallah ramlere değmeden bi ayar çekicez artık yapabiliyosam.
şimdi baktım kutu içine yükseltme aparatları var pek sorun yaşamam diye düşünüyorum kardeşim en azından 2 3 kademe yukarı aldığımda ramler de rahat çalışır bence.

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

şimdi baktım kutu içine yükseltme aparatları var pek sorun yaşamam diye düşünüyorum kardeşim en azından 2 3 kademe yukarı aldığımda ramler de rahat çalışır bence.
O zaman sıkıntı olmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri