Kasa Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar.

Kasa konusunda yardımcı olurmusunuz. Bir türlü karar veremedim. bütçem kısıtlı 250 tldir. max 275 tl ye kadar olabilirde. aşağıda bir kaç kasa var sizce onlar nasıl onlardan daha iyi bu fiyatlara kasa varsa önerirmisiniz. teşekkürler.
1. kasa
2. kasa
3. kasa
4. kasa
5. kasa

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
yalin' Alıntı:
Merhabalar.

Kasa konusunda yardımcı olurmusunuz. Bir türlü karar veremedim. bütçem kısıtlı 250 tldir. max 275 tl ye kadar olabilirde. aşağıda bir kaç kasa var sizce onlar nasıl onlardan daha iyi bu fiyatlara kasa varsa önerirmisiniz. teşekkürler.
1. kasa
2. kasa
3. kasa
4. kasa
5. kasa

1.ve 2. Zalman model kasaları ve 4. Sharkon kasayı geçin. Hava akışı olarak başarılı modeller değil ve eski nesil tarzda yapıları var. Dark Sentilen ürünü fena değil ve 5 numaradaki Gamepower Dark Side ürünüde yarı mesh yapısı ile oda iyi bir ürün.

Ben bu bütçeye size 2 ürün önerebilirim. GameBooster JBST-GBG3030B Tempered Glass RGB - 277,27 TL bu ürünü ki fiyatına göre başarılı bir kasadır. Mesh ön yapı 4 RGB fan ve Temperli Cam ve bütçeniz dahilinde kalan bir kasa. Diğer model ise GameBooster GB-L06B RGB - 283,03 TL bu kasa. Benzer yapıdalar ama Temperli Cam yok. Sizin kasalardan çok daha başarılı kasalar bu fiyat bandına göre. Tercihinizi bu kasalardan yana yapın.

KS

yalin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur kardeş önerilerini beğendim ve kasaların yanında 4 fan bulundurmasıda çok iyi. Yalnız biraz kasa araştırmam sonucunda gameboost uzak durulması gerektiği yazıyordu. Hatta boost yazan herşeyden onun için bende uzak duruyordum. Sizcede durmalımıyım yoksa 2.den birini alayım mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu bütçeye daha kaliteli ve çok şey sunan başka marka model kasa bulamadım. Bizde youtube kanalımızda birkaç sistem topladık bu marka kasa kullanarak ve kalitesi fiyatına göre gayet başarılı bir kasa. 0.5mm çelik kullanılmış ki 500 TL civarına kadar pek çok marka ve modelde benzer kalınlıkta çelik kullanılıyor kalite olarak ben her zaman 0.7mm üzerini öneririm ama fiyat dar olduğu için dediğim gibi bu bütçeye en iyi tercih bu kasalar. Ayrıca önleri mesh olduğu içinde hava akışı konusunda başarılı bir kasa almış olursun. Bütçe düşünüldüğünde kasalar gayet iyi şeyler sunuyor yani ben kesinlikle şu markadan şu modelden uzak dur demem. Bütçe doğrultusunda en iyisi neyse bakıp özellik ve kalite bakımından onu öneririm.

Birde bir not bırakayım incehesap indirimleri var bu akşam 20:00 saatinde. https://www.incehesap.com/gaming-geceleri/ yaklaşık 6 saat sonra. İtopya , QP Bilişim , Vatan Bilgisayar vs. gibi sayfalarda müşteri kaptırmamak için benzer saatlerde yada öncesinde indirimler yapabilir. Yani akşam saat 19:00 itibariyle bu sayfalara bir bak derim iyi bir kasa benzer fiyatlara düşebilir takipte kal bence.

KS

yalin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İncehesap indirimini maalesef kaçırdım.Uğur kardeş ama 2. önerini çok beğendim ve siparişide verdim. uğur kardeş son olarak elimde i3 6100 işlemci ve anakart var arkadaşa devredeceğim. arkadaşa psu ayrı kasa ayrı fiyat fazla geliyor. Psu'lu kasa olarak, bu ÜRÜN için fikrini almayı çok isteriz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasa içinde PSU 'lu sistemlerde markadan şaşmayın. Yoksa deyim yerindeyse size kasa içinde PSU yerine saatli bomba satarlar. :D İşin şakası bir yana PSU seçiminde çin menşei yada çok ucuz ürünlere veya bilmediğiniz ürünlere kaçmayın sistemin geneline zarar verirsiniz ve PSU 'dan kısayım derken tüm sistemi kaybedebilirsiniz.

High Power 400W Eco Serisi 80+ Bronz - 241,85 TL - Çoğu sisteme yeter. RX 570 üzeri bir kart varsa yetmeyebilir.

Thermaltake 450W Litepower - 256,03 TL - Yukarıdaki ile benzer seviyede aynı şeyler geçerli.
High Power 500W Eco 80+ Bronz - 286,41 TL - Bu ürün ile RX 590 kullanılabilir.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ - 301,75 TL - Bu ürün ile her sistem sorunsuz kullanılabilir. Güç olarak her sisteme yeter.

Kasa tercihinizi siz yapın. En ucuzu bile olur. Sonuçta bütçe kısırsa kasa önemsiz kalıyor. 2. el bile alabilirsiniz.

KS

yalin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uğur kardeş sesli güldürdün :D GPU bi müddet kullanılmayacak maddiyattan ama temiz denk gelirse uygun bütçeli f/p gpu önerin varsa arkadaşa alabilir. 2.el temiz 750 ti bulursak kesin alırızda bulamıyoz.

Uğur kardeş önerdiğin psu'lar muhtemelen sessiz çalışıyorlardır. ki ilk seçenek high mi yoksa 2. olan thermaltake mi iki ürün arasında kalsanız hangisini alırdınız? 2 marka var biri diğerine göre mutlaka daha iyidir değil mi :)

Kasa olarak çok kötü bi olmasın diye 200 - 250 TL'lik bi kasa düşündük.

PowerBoost 

Aerocool

PB 3 FANLI onu almayı düşünüyoruz. sizce hangisi ve belirttiğim bütçeye sizin tavsiyeniz varsa alabiliriz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Komik adamım ya yıl aldıkça değişiyor insan :D Yani sistemi deyim yerindeyse saatli bombaya bağlamış gibi oluyorsun dandik ne olduğunu bilmediğin bir PSU aldığında. Maalesef insanlar PSU seçimi sistemin kalbi olduğu halde hep kötü tercihler yapıyorlar sonra pişman oluyorlar. Aynı şekilde kasa seçimindede sisteme uygun kasa yerine en ucuzunu almaya çalışıyorlar. Halbuki sistemin ihtiyaçlarını belirleyip ona göre alışveriş yapmak gerek.

Kasa olarak belirttiğiniz 2 ürün arasından Tomahawk seçin. Diğer kasanın önü bildiğin kapalı. Ayrıca ben olsam o bütçe aralığına çok çok az daha çıkar GameBooster JBST-GBG3030B Tempered Glass RGB - 277,27 TL yada GameBooster GB-L06B RGB - 283,03 TL bu kasayı alırdım.

PSU olarak 2 üründe kaliteli HighPower 80+ Bronz diğer Thermaltake olan sadece 80+ çok farkları yok ama 50W fazla olsun bence. Ayrıca ben olsam 50 TL daha çıkar son Sharkoon ürünü alırdım hem ileri dönük olur hemde listedeki en iyi ürün.

KS

yalin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bencede komik adamsın :D Uğur hocam tavsiyene uyup aldık fırsat bulup yazamadım. tavsiyelerin çok teşekkür ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri