60.000 TL ve üstü Kasa Tavsiyesi

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İşlemci
Ryzen 9 7950x3d
Ekran Kartı
4080
Arkadaşlar merhaba oyun için güzel bir sistem toplamak istiyorum ve pek bilgim yok sizce bu sistem nasıl tavsiyeniz var mı. SSD ekleyeceğim daha

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-15-22-03-07-857_com.android.printspooler.jpg
    Screenshot_2024-11-15-22-03-07-857_com.android.printspooler.jpg
    488.3 KB · Görüntüleme: 34

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Fiyat saçma , bileşenler çok saçma ve 7950x3D için 240ml sıvı soğutma :D

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Tabi olur benim isteğim yüksek fbs grafik ısınma problemi felan olmasın birde uzun vadeli bir sistem. Sizin bilginiz ne kadardır bilmem ama diğer formlarda biri iyi biri değmez diyordu kendinize toplar gibi bir sistem ayarlayabilir miyiz yada güzel hazır bir sistem var diyorsanız öyle de olur.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Toplam 142.9K

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Teşekkür ederim reis akvaryum kasa olsa olur görünüş açısından

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ha o zaman bu olur birde işlemci r7 9800x3d ile değiştirmek mantıklı mı birde anakartta wifi var mı

142k ya çok daha iyi ve kaliteli sistemler çıkar ne zaman almayı düşünüyorsunuz
Belli bir zamanı yok ama yılbaşı yaklaşıyor asgarî ücrete zamla herşey yükseldiği için hemen toplasam mantıklı gibi

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Ha o zaman bu olur birde işlemci r7 9800x3d ile değiştirmek mantıklı mı birde anakartta wifi var mı

Belli bir zamanı yok ama yılbaşı yaklaşıyor asgarî ücrete zamla herşey yükseldiği için hemen toplasam mantıklı gibi
Anladım inşallah unutmazsam yarın güzel bir sistem yapıp atarım

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257

Bütçen tamamsa bence mantıklı.

Anakartta WİFİ yok ekstra almak istemezsen direk bu anakartı da alabilirsin.

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Burası 120k ediyor yaklaşık

Sistemin gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum ve 140k ya gelmeden yaptım 140k ya gerek yok çünkü

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Burası 120k ediyor yaklaşık

Sistemin gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum ve 140k ya gelmeden yaptım 140k ya gerek yok çünkü
Hocam eline sağlık işlemci her zaman ki gibi stokta kalmamış birde 27klik aynı sistem de 105 mb am5 felan yazıyor farkı ne acaba. Sen bu sisteme tamam diyorsan sipariş vermeye başlayayım hocam. Kasa çok sade duruyor gösterişli modeller olur mu ki.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Hocam eline sağlık işlemci her zaman ki gibi stokta kalmamış birde 27klik aynı sistem de 105 mb am5 felan yazıyor farkı ne acaba. Sen bu sisteme tamam diyorsan sipariş vermeye başlayayım hocam. Kasa çok sade duruyor gösterişli modeller olur mu ki.
Kasa mükemmel merak etme görünce aşık olursun ben attığım zaman vardı stoklar sistem güzel alabilirsin kral

Her parçası muazzam kaliteli seçtim uzun yıllar ses çıkarmadan kullanabilirsin

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
arkadaşlar tek tek sistem belirtmiş ama pahalıya gelir o şekil, toplu hazır sistem daha uygun fiyatlı olacaktır ayrıca 7950x3d, 7800x3d den güçsüz oyun konusunda, iş yapmayacaksanız bi anlamı yok 7950x3d almanızın

Arkadaşlar merhaba oyun için güzel bir sistem toplamak istiyorum ve pek bilgim yok sizce bu sistem nasıl tavsiyeniz var mı. SSD ekleyeceğim daha
https://www.crtgamestore.com/crtg10...5-1tb-nvme-rtx-4080-super-gaming-hazir-sistem işlemci gelmemiş daha burada beklerim diyorsanız ya da
bununda ekran kartı çok kaliteli olmasada idare eder, fps türü oynayacaksanız daha yüksek fps alırsınız 9800x3d ile

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri