- Tepki
- 7
Hiç iyi değil fiyatına göreArkadaşlar merhaba oyun için güzel bir sistem toplamak istiyorum ve pek bilgim yok sizce bu sistem nasıl tavsiyeniz var mı. SSD ekleyeceğim daha
Şimdi şöyle hazır kasaları bu fiyatlara tavsiye eden yok bende toplamayı bilmiyorum nasıl olacakFiyat saçma , bileşenler çok saçma ve 7950x3D için 240ml sıvı soğutma![]()
Ben tek tek toplamada yardımcı olurumŞimdi şöyle hazır kasaları bu fiyatlara tavsiye eden yok bende toplamayı bilmiyorum nasıl olacak
Mesela ne kadar hocam yardımcı olursanız sevinirimBen tek tek toplamada yardımcı olurum
Bütçen biraz daha artarsa 4090 bile toplarız
142KMesela ne kadar hocam yardımcı olursanız sevinirim
Hocam attığım kasanın üst Kısmı 420MM destekli ve hava akışı çok iyi , akvaryum kasada bu kadar iyi hava akışı olmayacak ve maliyet artacaktır sıkıntı yoksa öneri yapayımTeşekkür ederim reis akvaryum kasa olsa olur görünüş açısından
Belli bir zamanı yok ama yılbaşı yaklaşıyor asgarî ücrete zamla herşey yükseldiği için hemen toplasam mantıklı gibi142k ya çok daha iyi ve kaliteli sistemler çıkar ne zaman almayı düşünüyorsunuz
Anladım inşallah unutmazsam yarın güzel bir sistem yapıp atarımHa o zaman bu olur birde işlemci r7 9800x3d ile değiştirmek mantıklı mı birde anakartta wifi var mı
Belli bir zamanı yok ama yılbaşı yaklaşıyor asgarî ücrete zamla herşey yükseldiği için hemen toplasam mantıklı gibi
Bütçen tamamsa bence mantıklı.Ha o zaman bu olur birde işlemci r7 9800x3d ile değiştirmek mantıklı mı birde anakartta wifi var mı
Belli bir zamanı yok ama yılbaşı yaklaşıyor asgarî ücrete zamla herşey yükseldiği için hemen toplasam mantıklı gibi
Bütçe zaten böyle böyle arttı reis olsun artıkBütçen tamamsa bence mantıklı.
Anakartta WİFİ yok ekstra almak istemezsen direk bu anakartı da alabilirsin.
Çok iyi olur hocamAnladım inşallah unutmazsam yarın güzel bir sistem yapıp atarım
Hocam eline sağlık işlemci her zaman ki gibi stokta kalmamış birde 27klik aynı sistem de 105 mb am5 felan yazıyor farkı ne acaba. Sen bu sisteme tamam diyorsan sipariş vermeye başlayayım hocam. Kasa çok sade duruyor gösterişli modeller olur mu ki.Burası 120k ediyor yaklaşık
![]()
Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC 48SZM6MD9RSG 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 42.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
NZXT H7 Flow(2024) RGB Black Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H7 Flow(2024) RGB Black Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200 W Power Supply özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sistemin gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum ve 140k ya gelmeden yaptım 140k ya gerek yok çünkü
Kasa mükemmel merak etme görünce aşık olursun ben attığım zaman vardı stoklar sistem güzel alabilirsin kralHocam eline sağlık işlemci her zaman ki gibi stokta kalmamış birde 27klik aynı sistem de 105 mb am5 felan yazıyor farkı ne acaba. Sen bu sisteme tamam diyorsan sipariş vermeye başlayayım hocam. Kasa çok sade duruyor gösterişli modeller olur mu ki.
Her parçası muazzam kaliteli seçtim uzun yıllar ses çıkarmadan kullanabilirsinHocam eline sağlık işlemci her zaman ki gibi stokta kalmamış birde 27klik aynı sistem de 105 mb am5 felan yazıyor farkı ne acaba. Sen bu sisteme tamam diyorsan sipariş vermeye başlayayım hocam. Kasa çok sade duruyor gösterişli modeller olur mu ki.
arkadaşlar tek tek sistem belirtmiş ama pahalıya gelir o şekil, toplu hazır sistem daha uygun fiyatlı olacaktır ayrıca 7950x3d, 7800x3d den güçsüz oyun konusunda, iş yapmayacaksanız bi anlamı yok 7950x3d almanızınHocam eline sağlık işlemci her zaman ki gibi stokta kalmamış birde 27klik aynı sistem de 105 mb am5 felan yazıyor farkı ne acaba. Sen bu sisteme tamam diyorsan sipariş vermeye başlayayım hocam. Kasa çok sade duruyor gösterişli modeller olur mu ki.
https://www.crtgamestore.com/crtg10...5-1tb-nvme-rtx-4080-super-gaming-hazir-sistem işlemci gelmemiş daha burada beklerim diyorsanız ya daArkadaşlar merhaba oyun için güzel bir sistem toplamak istiyorum ve pek bilgim yok sizce bu sistem nasıl tavsiyeniz var mı. SSD ekleyeceğim daha