Anakart güzelAnakartı itopyadan seçtik diğer sitelerle de karşılaştırınca fiyat oynaması pek yoktu;
İş görürSsdyi de Amazon’dan seçtik çünkü itopyadaki fiyatla arada baya bir fark vardı;
Biz Amazon güvenilirdir diye pek araştırmadık doğrusu ama siz yine bakarsanız iyi olur dolandırılmayalım sonra
Samsung 990 Pro Soğutuculu NVMe M.2 SSD 2 TB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung 990 Pro Soğutuculu NVMe M.2 SSD 2 TB : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İtopyaya baktım gaming gen tr gamer gen tr gibi bir sürü de siteye baktım arkadaşlarımın ve yapay zekanın önerileriyle seçtik parçaları daha sonra da akakçeden fiyat karşılaştırması yapıp alıcağımız siteyi belirledik gibi bir şey olduPeki parçaları seçerken başka hangi sitelere baktınız sadece itopya mı
Bu sizin seçtiğiniz kasaya uygun fan mıdır?
bence boş verin akvaryumu size çok masraf çıkmasın
evetBu sizin seçtiğiniz kasaya uygun fan mıdır?
Wraithi bir incelemem gerekicek o zaman teşekkür ediyorum site önerisi için ben sırayla bütün parçaların linklerini atmış bulundum inceleyip fikrinizi belirtirseniz çok memnun kalacağım.wraith kendi bilgisayar bileşenleri kısmında da fanlar satılıyor
Wraith ten alışveriş yaptım mouse mousepad skatez aldım memunum fakat tek sıkıntısı kargo özellikle yoğun zamanlarda 4 günde gelebiliyorWraithi bir incelemem gerekicek o zaman teşekkür ediyorum site önerisi için ben sırayla bütün parçaların linklerini atmış bulundum inceleyip fikrinizi belirtirseniz çok memnun kalacağım.
Bende mousetır mousepaddir kulaklıktır var ben önceden laptop kullanıyordum da bozulunca kasa gerekti zatenWraith ten alışveriş yaptım mouse mousepad skatez aldım memunum fakat tek sıkıntısı kargo özellikle yoğun zamanlarda 4 günde gelebiliyor
Ben genelde dediğim gibi fps oyunları oynuyorum zaten sadece ara sıra onlardan sıkılınca hikayeli oyunlara giriyorum 5080 ve 5090 bence biraz oralara kaydığı için bunu seçtim hem bütçeyi de aşırı şişirmek istemedim kısacaeğer 5080 alıcaksınız https://www.gaming.gen.tr/urun/5746...w-80-platinum-full-moduler-fanli-guc-kaynagi/ bu psu da öneririm eğer almıyacaksınız seçtiğiniz psu da iş görür